Coneix els 21 punts bàsics del reglament de la cursa

   

  Si has decidit prendre part al Cros de Muntanya de Can Caralleu has de tenir ben clars els 21 punts que componen el reglament:

  Punt 1. El Cros de muntanya Can Caralleu és una cursa de muntanya popular oberta a tots els que acceptin i respectin, tant les distàncies com aquest reglament.
  Punt 2. Hi ha dues distàncies del Cros (8,5 i 20 quilòmetres).
  Punt 3. La sortida és al CEM Can Caralleu a les 10 hores en el Cros de 20 quilòmetres, a les 10.15 hores en el Cros de 8,5 quilòmetres.
  Punt 4. Hi haurà avituallament durant i després de les curses de 8,5 i 20 quilòmetres: aigua a 3 punts al Cros de 20km (als kms 3,2, 12,4 i 18, 2 punts al Cros 8,5km (al km 3,2 I 6,4), i aigua i fruita a l'arribada de totes les curses i botifarrada. Tot i això es recomana portar una ampolla d'aigua pròpia en les dues curses llargues.
  Punt 5. Les categories es regiran per l'any de naixement i queden establertes com a categories masculina i femenina.
  Punt 6. L'organització demanarà DNI o similar per comprovar la identitat i l'edat de l'atleta.
  Punt 7. El xip de control de pas i temps va enganxat al dorsal. No es pot participar amb el dorsal d'un altre corredor.
  Punt 8. El dorsal ha d'estar ben visible al pit. Tot el que no el porti o el dugui doblegat no entrarà a la classificació de manera que no podrà optar a cap tipus de trofeu. No es pot participar sense dorsal i cal que sigui el propi.
  Punt 9. Els dorsals amb xip es podran recollir el dia 28 de març a partir de les 7 hores i fins a 30 minuts abans de cada cursa, al pavelló. Si sobren dorsals es vendran a 20€ el mateix dies de la cursa, fins les 9h.
  Punt 10. Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa i la decisió de l'organització serà inapel·lable.
  Punt 11. L'organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació al cros pugui suposar als participants inscrits abans, durant i després de la cursa.
  Punt 12. Les curses estan degudament senyalitzades i es desenvoluparan principalment per camins i corriols. Es recomana portar calçat adient per la muntanya i en bon estat per minimitzar el risc de caigudes.
  Punt 13. Trofeus i premis (masculí i femení) pels 3 primers de cada categoria individual i per equips (5 masc - 3 fem). Cal fer la inscripció amb el mateix nom de l’equip.
  Punt 14. Tots els participants rebran un obsequi.
  Punt 15. Tota la informació està disponible a www.croscancaralleu.cat i qualsevol incidència es pot comunicar a cros@cancaralleu.cat
  Punt 16. Les inscripcions es tanquen el 22 de març a les 23h o quan s'arribi a 200 inscrits a la cursa de 8,5 quilòmetres, a 300 inscrits a la cursa de 20 quilòmetres.
  Punt 17. Temps màxim de pas als 4 quilòmetres de les curses de 8,5 i 20: 1 hora. Aquí hi ha el desviament del recorregut de 8,5 quilòmetres. El temps màxim total per entrar a la classificació és de 3 hores.
  Punt 18. En casos de condicions climatològiques extremes en les que l'organització consideri que es posa en risc la integritat física de les persones, es decidirà si s'anul·la la competició.
  Punt 19. L’assegurança obligatòria de la cursa no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors durant la competició. L’organització no es fa responsable de cap patologia mèdica del corredor durant la cursa i/o les hores properes a la seva finalització. Recomanem fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç.
  Punt 20. Els participants inscrits donen consentiment al tractament de les seves dades personals i autoritzen també l’organitzador a publicar-les en forma de llistat d’inscrits i resultats. Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982,de 5 de maig, s’autoritza també el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de la cursa, a qualsevol medi de comunicació, la web corporativa, revistes o publicacions del centres, tríptics informatius, suports audiovisuals o presentacions informàtiques, etc.
  Punt 21. L’organització es reserva el dret de desqualificar a qualsevol participant que no compleixi amb les normes i decidirà sobre qualsevol incidència que no estigui prevista.
  Punt 22. La inscripció al Cros de Muntanya de Can Caralleu implica l’acceptació total d’aquest reglament. Tot allò que no preveu aquest reglament, serà resolt per l’organització.

   

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate