eGym revoluciona l'entrenament físic i el posa a l'abast de tothom amb una innovadora tecnologia digital al sector del fitness. Més força, més resistència, més mobilitat.

Amb eGym hi ha un programa d'entrenament per a tothom!

 

Vine a provar ja la nova tecnologia eGym als Clubs Claror! 

 

Entrenament segur i intuïtiu


La corba d'entrenament d'eGYM mostra el moviment correcte i la durada de l'exercici específic. Per aquest motiu, l'entrenament de força és més fàcil i el risc de lesió es minimitza.

Ajustaments automàtics de la màquina


Després de la sessió d'introducció amb el teu entrenador, les màquines s'ajustaran automàticament en cada sessió d'entrenament per tal que treballis en una postura òptima.

L'èxit de l'entrenament està garantit!


A través de mesuraments de força regulars, les màquines adapten el pes de l'entrenament automàticament. Per tant, sempre treballes amb la resistència òptima.

Entrena i registra el teu progrés


Amb l'aplicació gratuïta eGym Fitness App podràs veure el registre de cada sessió i com avances en els teus entrenaments.

eGym, descobreix el nou entrenament digital

 

Revolucionem l'entrenament amb la nova tecnologia eGYM

 

Maquinària disponible a:

 

Claror Cartagena

Claror Marítim

L'Esportiu de Llinars

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate