Els nostres esdeveniments esportius

  més de 142 activitats l'any en les quals
  participen més de 14.000 persones

  • Milla Sagrada Família

   Amb més de 30 anys d’història, la Milla reuneix a més de 2.000 corredors en les diferents categories que corren una milla al voltant de la Sagrada Família.

  • Cros Can Caralleu

   El Cros és una cursa de muntanya de 2 distàncies diferents al Parc Natural de Collserola. Hi participen entre les dues curses més de 500 corredors.

  • Claror Fitness Fest

   Un esdeveniment 100% solidari en el qual celebrem diferents Masters Class al mig del passeig marítim i la platja de Barcelona, amb la participació de 500 persones i una gran afluència a la zona.

  • Torneig Bàsquet de Nadal

   Un esdeveniment que aglutina prop de 600 persones amb 10 equips participants de nois i noies de la categoria infantil.

  • Campionats de Natació

   Celebrem tornejos de natació com la 33a edició a Claror Sardenya amb 150 infants i la 12a edició a Can Caralleu amb 240 participants.

  • Activitats de raqueta

   Tornejos de pàdel, tennis, lliguetes i rodes. Tenim un ampli ventall d’activitats de raqueta a Can Caralleu i L’Esportiu de Llinars.

   

  Vols augmentar la visibilitat de la teva empresa?

  Patrocina un dels nostres esdeveniments

  T'oferim un ampli ventall de possibilitats de patrocini per als nostres esdeveniments. Posa't en contacte amb nosaltres al correu: patrocinis@claror.cat

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate