Viu un estiu ple de diversió als esplais i campus del Claror Sardenya!

 
Al Claror Sardenya volem que aquest estiu els teus fills es diverteixin més que mai amb els nostres Esplais i Campus, un món d’activitats innovadores i creatives per a infants i joves dels 3 als 17 anys! 
 
En totes les activitats gaudiran de:
· Un centre d'interès 
· Una estona de piscina cada dia a la mateixa instal·lació
· Un equip de tècnics amb experiència, titulats i amb els requeriments legals obligatoris
· Menús fets al moment en cuina pròpia i amb la majoria de productes ecològics
· Inscripció per setmanes per màxima flexibilitat
· Flexibilitat d'horaris entre les 8 i les 17h
· Servei d'acollida de 8 a 8.45h per només 2€ al dia 
 
Esplai Creació Artística
Tens una ànima creativa i t’agrada l’art, la pintura, la música o les construccions? Doncs aquest és el teu esplai!
Troba tota la informació aquí 
 
Esplai English Kids
Aprèn anglès mentre et diverteixes! Tots els jocs i activitats d’aquest esplai lúdic es desenvolupen en anglès. Els tècnics tenen la titulació de monitor i/o director de lleure i especialistes en llengua anglesa.
Troba tota la informació aquí
 
Esplai L'aventura de la ciència
Diverteix-te al màxim i endinsa’t en el món de la ciència! Et convertiràs en un científic i aprendràs elsexperiments més famosos de la història a través de jocs, activitats i aventures que no oblidaràs!
Troba tota la informació aquí 
 
Campus jove de fitness
Inicia’t en el món del fitness amb activitats com l’spining, bodypump, indoor walking, tabata aquàtic,...i aprèn adquirir hàbits saludables. Els tècnics són professionals de l’esport amb experiència i titulació.
Troba tota la informació aquí 
 
Campus Olímpia de Bàsquet
Si t’agrada el bàsquet, vine a aprendre la seva tècnica i tàctica acompanyat de tècnics professionals del bàsquet, titulats en aquesta disciplina i amb experiència!
Troba tota la informació aquí
 
Campus Olímpia de Dansa
Aprèn a ballar a partir de coreografies de diferents estils (hip-hop, jazz, funky, etc) i descobreix nous moviments i ritmes. Farem una sortida relacionada amb la dansa. Els tècnics tenen la titulació específica de dansa i experiència en el món de la dansa.
Troba tota la informació aquí
 
Campus Patinatge
Aprèn a patinar a partir d’una coreografia en la que es treballaran els elements bàsics del patinatge artístic com els equilibris, el ritme i la musicalitat. Les tècniques tenen la titulació específica de patinatge i experiència. 
Troba tota la informació aquí
 
Campus Volei
Aprèn a jugar a volei treballant els valors de l’esport d’equip (cooperació, el respecte i companyerisme) i els elements tècnics (toc de dits o avantbraç, servei, posició al camp i diferents situacions de joc). Farem una sortida setmanal relacionada amb el Volei. Els tècnics són entrenadors de volei titulats i amb experiència. 
Troba tota la informació aquí 
 
Inscripcions
· Inscripció abonats: Del 12 de març al 6 d’abril (places limitades)
 
· Inscripció oberta: durem a terme un sorteig per tal d’assignar cita per a la inscripció del torn obert, que s’inicia el 21 d’abril. Del 12 de març al 6 d’abril obrim el termini per agafar número al Claror Sardenya. A cada família se li assignarà un únic número, que serà totalment intransferible. El dia 11 d’abril farem el sorteig i publicarem les hores assignades per tal de formalitzar la inscripció el dia 21 d’abril.
 
Descarrega't el programa complet en pdf aquí!

GTranslate