Diverteix-te

Diverteix-te amb els nous Esplais i Campus Claror, un nou programa d’activitats creatives, innovadores i motivadores per a infants i joves dels 3 als 17 anys!

Gaudiràs d’un centre d'interès en totes les activitats: en els Campus esportius és el mateix esport i en els Esplais són aventures per als més petits i projectes per als grans.

Trïis l’activitat que trïis faràs una estona de piscina al dia amb circuits a l’aigua, jocs de flotació o per equips. La piscina és a la mateixa instal·lació.

El nostre equip

T’acompanyarà el nostre equip format per tècnics titulats i amb experiència. Tots els tècnics tenen els requeriments legals obligatoris, són seleccionats en un procés rigorós i tenen una formació prèvia específica. La ràtio de treball és d’un tècnic per cada 10 nens per garantir qualitat.

Els menús diaris són fets als moment en cuina pròpia a la mateixa instal·lació i amb la majoria de productes ecològics.

Pots inscriure’t per setmanes i en l’horari que millor s’adequi a les teves necessitats entre les 8 i les 17h i amb diferents moments de sortida al migdia i a la tarda. Les places són limitades, per a garantir els nivells de qualitat.

GTranslate