qui som?

La Fundació Can Caralleu Esport és una entitat catalana privada sense afany de lucre que promou l'esport, la salut i el lleure per a tothom.

L'activitat principal és la gestió esportiva del Centre Esportiu Municipal de Can Caralleu.

 

el grup Claror

Fundació Can Caralleu forma part del Grup Claror, del que també hi formen part la Fundació Claror, que gestiona en règim de concessió administrativa els Centres Esportius municipals de Barcelona: CEM Claror (Claror Sardenya), CEM Sagrada Família (Claror Cartagena) i CEM Marítim (Claror Marítim).

Així mateix, també hi forma part Llinarsport SL, una societat que gestiona en règim de concessió l'Esportiu de Llinars, i que presta els serveis esportius a l'EAS Taradell, i a tres centres esportius municipals de Sant Joan Despí: els poliesportius Francesc Calvet i Salvador Gimeno, i el Club de Tennis municipal de Sant Joan Despí.

 

 

 

principis d'identitat i qualitat

Tenim uns principis d'identitat i de qualitat que ens defineixen, compromisos recollits en la Carta de Serveis.

missió,
visió i
valors

Tenim una missió, una visió i uns valors recollits en un Codi de conducta i Bon Govern.

 

història

La Fundació Can Caralleu Esport neix el 23 de desembre de 2014 fruit de la transformació de l'Associació d'Entitats per la gestió del Complex Esportiu Can Caralleu, creada el 24 de març de 1998.

anys de gestió conjunta

La singladura del grup gestor comença el 22 de desembre de 1998 quan el Ple Municipal de l'Ajuntament de Barcelona va otorgar per unanimitat la gestió del Complex Esportiu de Can Caralleu al projecte presentat conjuntament pel Centre Excursionista de Catalunya, la Fundació Claror i la Universitat Ramon Llull.

El 24 de març del mateix any neix l'Associació, una entitat amb personalitat jurídica pròpia formada per aquestes tres entitats amb l'objectiu de gestionar el centre esportiu, en règim de concessió, per als 35 anys següents. L'Associcació d'entitats per a la gestió de Can Caralleu ha estat una entitat sense ànim de lucre dque ha destinat tots els recursos económics a les millores del propi centre.

L'any 2014, un cop superats els primers 15 anys de gestió i amb el projecte consolidat, les tres entitats fan un pas més enllà perquè el projecte superi l'interès inicial i esdevingui un projecte d'interés general. Així, es decideix transformar l'Associació en una Fundació.

l'esperit de la Fundació Can Caralleu Esport

La Fundació Can Caralleu Esport comparteix l'esperit i l'estil de la gestió de la Fundació Claror, l'entitat a la qual des dels seus inicis se li encarregà la gestió de l'equipament esportiu.

 

memòries d'activitats

Vols saber més sobre Claror? Consulta les darreres memòries d'activitats.

 

transparència

Informació institucional i organitzativa

La Fundació Can Caralleu Esport, com entitat prestadora de serveis públics està subjecte a la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

I és desig de l'organització promoure la transparència d'actuacions, garantir l'accés a la informació pública i establir mesures de bon govern així com donar a conéixer les condiciones que regulen la gestió de centres esportius municipals en règim de concessió administrativa o de prestació de serveis.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate