qui som?

La Fundació Claror és una entitat catalana privada sense ànim de lucre que promou l'esport, la salut i el lleure per a  tothom. Com a Fundació va nèixer el 1989, tot i que l’entitat com a tal va crear-se el 1978, aleshores en forma de Cooperativa.

La Fundació Claror gestiona en règim de concessió administrativa els Centres Esportius Municipals de Barcelona: CEM Claror (Claror Sardenya), CEM Sagrada Família (Claror Cartagena), CEM Marítim (Claror Marítim) i des de l'1 de gener de 2020 el CEM Can Caralleu (Claror Can Caralleu). 

 

 

el grup Claror

A més, la Fundació Claror és l'entitat que lidera el Grup Claror, del que també forma part Llinarsport SL, una societat que gestiona en règim de concessió l'Esportiu de Llinars, i que presta serveis esportius a l'EAS Taradell, i a diferents equipaments municipals de Sant Joan Despí. 

El Grup Claror, amb seu a Barcelona, aglutina actualment 9 clubs esportius de titularitat municipal a Catalunya, que gestiona mitjançant concessió o prestació de serveis. Entre els nou clubs suma una massa social de més de 45.000 abonats i dóna feina a més de 650 treballadors.

 

 

principis d'identitat i qualitat

Tenim uns principis d'identitat i de qualitat que ens defineixen, compromisos recollits en la Carta de Serveis.

missió,
visió i
valors

Tenim una missió, una visió i uns valors recollits en un Codi de conducta i Bon Govern.

 

Claror: més de 40 anys de compromís amb l'esport i la societat

 

memòries d'activitats

Vols saber més sobre Claror? Consulta les darreres memòries d'activitats.

 

transparència

Informació institucional i organitzativa

La Fundació Claror, com entitat presentadora de serveis públics està subjecte a la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern.

I és desig de l'organització promoure la transparència d'actuacions, garantir l'accés a la informació pública i establir mesures de bon govern així com donar a conéixer les condiciones que regulen la gestió de centres esportius municipals en règim de concessió administrativa o de prestació de serveis.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate