Atenció! Es modifica el sistema d’inscripció i assignació de dorsals de la Milla

    27 de març, 2012

    El sistema d’inscripció de la Milla s’ha modificat i en les categories júnior, absoluta i veterans, ja que caldrà abonar 5 euros. El sistema de pagament es podrà fer còmodament per Internet. En la resta de categories la inscripció seguirà essent gratuïta.

    Per motius tècnics el període d’inscripcions finalment començarà a partir de dimecres 12 d’abril i es tancarà dijous 3 de maig a les 20 hores, o bé fins que s’exhaureixin els dorsals que l’organització de la cursa ha fixat com a límit per a cadascuna de les categories. En aquest sentit, es tracta d’una altra novetat d’enguany que cada categoria tingui fixats un nombre determinat de dorsals. El dorsal es lliurarà al CEM Claror a partir de 48 hores després d’haver fet la inscripció, excepte els participants que s’inscriguin el 2 i el 3 de maig, que hauran de recollir el dorsal el mateix dia de la cursa a la carpa de l’organització.

    Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

    GTranslate