Vine a les sessions de condicionament físic exterior que farem al Parc de l'Oreneta

19 d'abril, 2012

La sessió de condicionament físic exterior és una activitat de la graella urbana que es durà a terme del 16 d'abril al 22 de juny al Parc de l'Oreneta i forma part de l'oferta d'activitats a l'aire lliure incloses en la quota d'abonat dels cinc centres gestionats per la Fundació Claror.

La sessió de condicionament físic exterior és una activitat de running amb desnivell, complementada amb exercicis de condicionament físic general. Es realitzarà els dimarts, de 14 a 15 hores.

Aquesta activitat l'organitza el CEM Can Caralleu i el punt de trobada serà la recepció del centre. Està destinada a tots els abonats majors de 18 anys dels cinc centres esportius que gestiona la Fundació Claror. Les places són limitades.

Per participar-hi cal donar-se d'alta a la graella urbana i inscriure's prèviament a l'activitat a la recepció del vostre centre. Per donar-se d'alta a la graella urbana cal fer un pagament únic de 5 euros i, a canvi, es lliuraran dues samarretes tècniques amb un disseny exclusiu de la graella urbana que identificaran els participants durant l'activitat.

Si en voleu més informació, consulteu a la recepció del vostre centre o al web del vostre centre. Tambe us podeu mantenir informats al grup Facebook de la graella urbana.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate