No et perdis les sessions de joc extrem que farem al Parc del Clot

  19 d'abril, 2012

  La sessió de joc extrem és una activitat de la graella urbana que es durà a terme del 16 d'abril al 18 de maig al Parc del Clot i forma part de l'oferta d'activitats a l'aire lliure incloses en la quota d'abonat dels cinc centres gestionats per la Fundació Claror.
   
  La sessió de joc extrem inclourà jocs preesportius d'intensitat alta per millorar la resistència i la tonificació general. Es realitzarà els dimarts, de 19 a 20 hores i els dijous de 14 a 15 hores.

  El lloc de trobada per iniciar l'activitat serà al carrer Cabanyal. Aquesta activitat l'organitza el CEM Sagrada Família i està destinada a tots els abonats majors de 18 anys dels cinc centres esportius que gestiona la Fundació Claror. Les places són limitades.

  Per participar-hi cal donar-se d'alta a la graella urbana i inscriure's prèviament a l'activitat a la recepció del vostre centre. Per donar-se d'alta a la graella urbana cal fer un pagament únic de 5 euros i, a canvi, es lliuraran dues samarretes tècniques amb un disseny exclusiu de la graella urbana que identificaran els participants durant l'activitat.

  Podeu consultar totes les activitats de la graella urbana aquí.

  Si en voleu més informació, consulteu a la recepció o al lloc web del vostre centre. També us podeu mantenir informats a través del grup Facebook de la graella urbana.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate