Clubs Claror, els teus clubs de fitness

L’èxit de participació del Fitness Day consolida l’esdeveniment!

23 de setembre, 2014

La segona edició del Fitness Day celebrada el diumenge 21 de setembre va convertir l’avinguda de la Reina Maria Cristina en una classe de fitness multitudinària que va consolidar l’esdeveniment esportiu.

Prop de 5.000 persones es van moure durant gairebé una hora al ritme de les coreografies de zumba i body combat en una jornada que vol promoure la pràctica esportiva en centres de la ciutat i convertir Barcelona en capital de l’esport.

Aquesta segona edició de la cita esportiva incorporava tres novetats: s’emmarcava dins les Festes de la Mercè, estrenava ubicació i també es va adaptar perquè puguessin seguir-la persones amb mobilitat reduïda.

El Fitness Day és un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Barcelona juntament amb la col·laboració d’un centenar de centres esportius, tan públics com privats, entre els quals hi participem els Clubs Claror.

Per això, els Clubs Claror hem viscut amb molta il·lusió l’èxit de la jornada i volem agrair-vos la vostra participació!

Aquí us oferim un recull de la informació més destacada que han publicat els mitjans de comunicació:

La Vanguardia (veure vídeo)

El Digital de Barcelona (veure vídeo I llegir notícia)

BTV (veure vídeo)

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate