Can Caralleu, som més que fitness

Màster de Fitness Aquàtic solidari en favor de l'Oncoswim, el 27 de maig

2 de maig, 2018

A Can Caralleu tenim un equip format per treballadors de Can Caralleu que volen participar per segona vegada a una de les proves esportives i solidàries més reconegudes: l'Oncoswim, que enguany se celebra el 2 de juny. Ells són l'equip 'Can Caralleu', format per Jorge Guzman, Pau Blasco, Oriol Bonet i Marc Cabistany.
 
L'Oncoswim és un doble repte: un esportiu i un solidari. L'esportiu és una travessa de 30km, en equips de 4 nedadors, de l’Estartit a Calella. És organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer. El repte solidari és que per participar-hi cal aconseguir donatius per un import mínim de 500 euros.
 
Tu també pots col·laborar en el repte participant a la màster de Fitness Aquàtic Solidari, el diumenge 27 de maig de 10 a 10.50h.
La inscripció solidària és de 10€ per persona.

Altres donatius
A banda pots col.laborar-hi fent altres donatius econòmics:

Casquet de bany Oncoswim, de venda a la recepció: 7€

Pàgina web de l’equip aquí

Entre tots ho aconseguirem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate