CEM Can Caralleu, el teu gimnàs de Sarrià

El 27/10 vine a la 1ª Milla de Sarrià i a la master class de Zumba

11 d'octubre, 2013

Aspasim és una Fundació per a discapacitats intel·lectuals que celebra el 75è aniversari i entre d’altres actes enguany organitza la primera Milla Sarrià, en col.laboració amb l’Associació Esportiva BCN. Serà el 27 d'octubre i tindrà lloc al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona al llarg de 1.609 metres.
 
És una cursa oberta a tothom i inclusiva, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, l’objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada.
 
La prova començarà a les 10 hores a la plaça de Sarrià i consta de diverses categories per a totes les edats, a partir de 5 anys. 
 
Master class de Zumba
A les 11 hores del matí, a la mateixa plaça de Sarrià, hi haurà una master class de zumba, organitzada pel CEM Can Caralleu i impartida pels seus tècnics esportius, també oberta a tothom, que donarà pas a l’entrega de premis.
 
S’obre la porta a la col·laboració o voluntariat per a apadrinar alguna inscripció i/o acompanyar a alguna persona amb discapacitat.
 
Consulta tots els detalls a www.millasarria.com, i corre per la primera Milla Sarrià!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate