Cros de Muntanya de Can Caralleu, el cros de Barcelona

Marca el 5/4 a la teva agenda: torna el Cros de Muntanya! Inscriu-te ja!

14 de febrer, 2014

Runner! El Cros de Muntanya de Can Caralleu celebra la seva catorzena edició el dissabte 5 d'abril! Comença a preparar-te i incriu-te abans del 31 de març!

El Cros de Can Caralleu és l'únic cros de muntanya que s'organitza dins la ciutat de Barcelona. Hi participaran un màxim de 550 atletes que hauran de cobrir un recorregut de 13,4 quilòmetres. La major part del circuit és en terreny irregular, amb obstacles naturals, i forts desnivells. El temps invertit per fer el cros dependrà molt de l'estat de forma dels participants, però mai podrà superar les dues hores.

La major part del recorregut es fa pel Parc Natural Protegit de Collserola La sortida, comuna per a totes les categories, tindrà lloc a les 10 hores a Can Caralleu i el repartiment de premis es farà a partir de les 12 hores. Tant si ets federat, com si ets un amant de l'atletisme o els reptes...apunta-t'hi!!!

Inscripcions
Per tramitar la inscripció al Cros de Muntanya de Can Caralleu és ben senzill. Només cal omplir abans del 31 de març la butlleta d'inscripció i fer el pagament online. No s'acceptaran butlletes impreses a la recepció del centre. El termini d'inscripció via web estarà obert fins al 31 de març o  fins que s'exhaureixin els 550 dorsals. A partir del dia 1 d'abril l'inscripció només es pot fer presencialment a la recepció de Can Caralleu.

Entrega de dorsals: 4 d'abril
Vine a recollir el teu dorsal el divendres 4 d'abril de 8 a 20 hores i dissabte 5 d'abril de 8 a 9.30 hores a Can Caralleu (carrer Esports, 2-8).

Aquest any també farem el CROS INFANTIL
Després de la bona acollida de l'anya passat, aquest any repetim amb el Cros infantil que transcorrerà pel Parc de l’Oreneta, en el primer tram del circuit del Cros de Muntanya. la sortida i arribada serà al CEM Can Caralleu. La distància a recórrer serà d’uns 2 km i la sortida serà a les 10.15h.

Hi haurà categories masculina i femenia: nascuts el 2000/01, 2002/03, 2004/05. Inscripcions fins al 31 de març o fins exhaurir dorsals, a la recepció del CEM Can Caralleu.

És imprescindible inscriure’s per a participar. El preu de la inscripció és de 5€. Inclou samarreta tècnica i dorsal.

Tercera caminada popular!
La Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d’uns 8 km i la sortida serà a les 10.30h. La participació està oberta a famílies amb nens sempre i quan vagin acompanyats d’adults.

Inscripcions fins al 31 de març o fins exhaurir dorsals, a la recepció del CEM Can Caralleu.

El preu de la inscripció és de 8€ pels adults i gratuïta per als infants nascuts a partir del 1998 (acompanyats per un adult), i és imprescindible inscriure’s per a participar. Inclou samarreta tècnica.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate