Can Caralleu, amb el Cros de Muntanya

El 4/4 presentem el llibre 'Domingo Catalán: de 0 a 100', d'Ignasi Gaya

18 de març, 2014

Ja es pot trobar a totes les llibreries el llibre Domingo Catalán. De 0 a 100 d'Ignasi Gaya, publicat per Cossetània. Can Caralleu acollirà la presentació del llibre el 4 d'abril a les 20 hores. L'acte comptarà amb la presència de l'autor, Ignasi Gaya, i el protagonista, el mític Domingo Catalán. Si hi vols assistir només t'hi has d'inscriure de forma gratuïta a la recepció de Can Caralleu.
 
Si hi ha un personatge que tothom vincula a l'atletisme popular, aquest és en Domingo Catalán. Convertit en una icona de l'atletisme popular, va contribuir a transformar les curses de carrer en el fenomen de masses que avui coneixem.
 
"És fàcil concloure que bona part del secret d'aquest home (més enllà dels grans èxits atlètics que ha aconseguit) s'han de buscar en la seva franca manera de ser i de comportar-se. Parlem d'un personatge que exemplifica amb la seva actitud vital allò que els francesos van definir com la joie de vivre gràcies a un caràcter generós, tossut i un pèl murri. Espero que, com jo, gaudiu amb la seva història, que va començar en un petit poblet de l'Aragó anomenat Novales", explica Ignasi Gaya, autor del llibre.
 
Més informació sobre el llibre i l'autor aquí
Aquí tens l'enllaç al booktrailer del llibre.
 
Ens veiem! El Domingo s'ho mereix! wink
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate