CEM Can Caralleu, natació per a totes les edats

Vine a l'onzè Campionat Escolar de Natació que farem el 24 de maig

13 de maig, 2014

L'onzena edició del Campionat Escolar de Natació de Can Caralleu se celebrarà el dissabte 24 de maig de 15 a 19 hores. Hi participaran nens i nenes de 1r a 6è de primària de totes les escoles que fan activitats aquàtiques a Can Caralleu.

La competició s'iniciarà a les 15 hores amb els cursos de 1r a 3r de primària. En cadascuna de les sèries es donaran medalles als primers, segons i tercers classificats i, al final de cada torn, s'obsequiarà a cada nen amb una samarreta commemorativa del campionat.

Les escoles que participaran al campionat són les següents: CEIP Costa i LLobera, CEIP Nabí, CEIP Orlandai, CEIP Tàber i Dolors Monserdà - Santapau, les escoles Kensington School, Lys, Padre Damián, Benjamin Franklin, Zurich,  l'escola Suïssa i els nens i nenes de l'Escola Esportiva de Natació de Can Caralleu.

Us convidem a tots a assistir-hi!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate