Navegació en vela llatina, sopar sota les estrelles i visites per la ciutat aquest estiu

4 de juny, 2012

Per aquest mes de juliol us proposem tres activitats per començar l'estiu ben actius. Dues d'aquestes activitats que us oferim es faran a Barcelona, però són ben diferents.

D'una banda, la tradicional visita nocturna ens portarà a conèixer Ciutat Vella des de la perspectiva dels patis i terrasses dels seus edificis més emblemàtics. Redescobrirem la història dels seus carrers i places i ens enfilarem en alguns terrats d'antics palaus i hotels per poder gaudir de les seves vistes. Aquesta visita complementa la primera part que ja es va fer l'any passat.

D'altra banda, et proposem una vetllada molt especial amb un sopar sota les estrelles als jardins de l'Observatori Fabra, on podrem gaudir d'unes esplèndides vistes de la ciutat de Barcelona i on degustarem un imaginatiu menú, ideat especialment per a una nit de bona cuina i astronomia. A continuació visitarem l'observatori, on l'obertura de la cúpula donarà pas a l'observació astronòmica, fent ús del telescopi principal.

Per últim, us oferim de nou una jornada de navegació en vela llatina a la Costa Brava amb sortida des de Palamós, en la qual combinarem l'aprenentatge mariner amb el plaer de navegar. Pujarem a bord d'un vaixell únic, en Rafael, una embarcació de vela llatina del 1915. A bord prendrem un petit refrigeri, ens aproparem a les coves d'en Gispert si les condicions climàtiques ho permeten, i fondejarem per poder-nos banyar.

Inscripcions
Les inscripcions a les activitats de lleure es poden realitzar en qualsevol dels centres esportius gestionats per la Fundació Claror a partir del 18 de juny a les 9 h.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate