Concurs fotogràfic de Carnestoltes

Guanya el concurs fotogràfic de Carnestoltes i estalvia't fins a 3 mesos d'abonament!

17 de febrer, 2014

Volem celebrar el Carnestoltes al màxim i per això celebrem un concurs fotogràfic. Per participar-hi només has de fer una fotografia en la que hi apareguis disfressat en algun espai del teu club. Un cop la tinguis feta, l'hauràs de publicar fins al 2 de març a l'aplicació del concurs que trobaràs a la pàgina Facebook del club que t'interessi més (Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim, Can Caralleu o l'Esportiu de Llinars). Poden ser fotos originals, artístiques, divertides o fins i tot estrambòtiques.
 
BASES DEL CONCURS
Reglament del Concurs Carnestoltes
1. Concurs obert només per abonats dels clubs esportius gestionats per la Fundació Claror, que sigui fan d'alguna de les pàgines de la Fundació Claror o els centres que gestiona a Facebook.
 
2. Per participar-hi només has de fer una fotografia en la que hi apareguis disfressat al teu club.
 
3. Poden ser fotos originals, artístiques o divertides.
 
4. Un cop tinguis feta la fotografia l'hauràs de publicar a l'aplicació del concurs que trobaràs a la pàgina de seguidors Facebook del teu club (Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim, Can Caralleu o l'Esportiu de Llinars).
 
Termini per presentar fotografies
Es podran penjar fotografies fins al diumenge 2 de març de 2014.
 
Premis i obsequis
Entre totes les fotografies presentades dins de termini al concurs ‘Carnestoltes’ es durà a terme un sorteig entre aquelles fotografies més votades per part dels usuaris.
 
Els guanyadors del concurs gaudiran d'una, dues i tres de mensualitats gratuïtes en el seu abonament del seu club. 
 
Cessió de drets
Tots els participants en el concurs manifesten ser propietaris dels drets de la/les fotografies enviades. La participació al concurs, però, implica la cessió d’aquests drets a la Fundació Claror, que en podrà fer ús de manera il·limitada per a finalitats informatives i/o publicitàries.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate