Màsters de Natació

  Les noies dels Màsters de Natació baten dos rècords de Catalunya

  27 de març, 2014

  Les noies del Màsters de Natació Claror continuen arrasant allà on van. Aquesta vegada va ser al Catorzè Trofeu Màster Vinyes Verdes Vola el Mar, organitzat pel CN Vilafranca el 25 de març a la Piscina coberta Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès.
   
  La cita va aplegarpar un total de 307 nedadors (183 homes i 124 dones) de 44 clubs i amb un programa de gairebé totes les proves de la competició màster, de les quals el nostre equip va participar-hi amb 11 nedadors (7 dones i 4 homes). D'altra banda, volem recordar que ja l’any 2009 la Fundació Claror va ser el club amb major nombre de participants motiu pel qual va ser premiat.
   
  Mercè Bel, en molt bona forma
  En l'edició d'enguany, Mercè Bel va repetir rècord individual de la Federació Catalana i segueix encapçalant la taula de records de +70. Aquesta vegada va polvoritzar la marca dels 50 metres  papallona amb un temps de 56.42_P25 (anterior 1.09.15).
   
  D'altra banda, l’equip de les noies categoria de +240 (Mercè Bel, Roser Castillo, Montserrat Guadiola i Meireia Pacheco), van aconseguir batre un nou rècord de la Federació Catalana en els relleus 4x50 lliures  amb un temps de2.52.01_P25 (anterior 2.58.09).
   
  Felicitats a totes!

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate