Claror, més que fitness!

Balanç de la Nit de l'Aigua: donació de 400 euros a UNICEF

31 de març, 2014

Claror ja ha fet recompte de les inscripcions i donacions posteriors en el marc de la Nit de l'Aigua impulsada per UNICEF i que va tenir lloc en diversos equipaments esportius el passat dissabte 22 de març.
 
Als clubs Claror vam celebrar dues sessions d'un bany de nit especial centrades en el Claror Cartagena i on van participar una cinquantena de persones.
 
Els fons obtinguts mitjançant la venda d'entrades i la resta d'accions de La Nit de l'Aigua serveixen per donar suport als programes d'Aigua, Sanejament i Higiene (WASH) que UNICEF du a terme en els països en vies de desenvolupament per tal de garantir que tots els infants tinguin accés a una aigua potable segura i a un sanejament adequat. Aquest avenç permetria reduir el número de morts infantils provocades per malalties com la diarrea o la pneumònia i que encara provoquen la mort diària de 1.400 nens i nenes menors de cinc anys.
 
Gràcies a tots/es els que hi heu participat!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate