Claror, impulsem l'esport escolar

30è Campionat Escolar de Natació el 26/4 a la piscina del Claror Sardenya

10 d'abril, 2014

El trentè Campionat Escolar de Natació se celebrarà el dissabte 26 d'abril a la tarda a la piscina del Claror Sardenya (carrer Sardenya, 333).

Hi participaran els nens i nenes que s’han classificat, nascuts entre els anys 2007 i 1994 de les escoles i entitats que assisteixen als cursets de natació escolar impartits al Claror Cartagena i Claror Sardenya.

Escoles participants
Les escoles que participen en el Campionat d’aquest any són les següents:  Escola Santa Anna, CEIP Sagrada Família, CEIP Jovellanos, CEIP Tabor, Escola Immaculada Vedruna, IES Secretari Coloma, CEIP La Sedeta, Sant Martí de Calasanç, Marillac, Roig Tesàlia, CEIP Fructuós Gelabert, Claror Sardenya i Claror Cartagena.

Selecció de participants
Per participar al Campionat s’han seleccionat els nens i nenes de cada escola i/o entitat que van realitzar el millor registre (dins la seva categoria) a la presa de temps que es va fer durant el mes de febrer a l’hora de classe.

Competició
La competició consta de 22 sèries, 10 de les quals són de 25 metres lliures (per als participants nascuts els anys 2007, 2006, 2005). La resta (els nascuts del 1994 al 2004) hauran de nedar 50 metres.

En finalitzar cada torn, es realitzarà  un relleu de 25x25 format per tots els participants.

Enguany  es realitzaran 2 torns o 2 horaris de competició:

Primer torn
PER A NOIS I NOIES NASCUTS/ES ENTRE l’ANY 1994 i el 2004 (tots dos inclosos) COMENÇARÀ A LES 15.45 hores (hora d’inici de la competició).

Caldrà que els participants hi arribin abans de les 15.15 hores en què es permetrà l’entrada perquè puguin anar als vestirdors i es preparin.

Els familiars dels nedadors podran entrar 15 minuts abans de l’inici, és a dir, a les 15.30 hores.

Un cop finalitzat el primer torn, caldrà que tots els familiars surtin del recinte de la piscina. Per raons organitzatives, aquells que tinguin fills participants en els dos torns de la competició, igualment hauran d’abandonar el recinte de la piscina, i tornar a entrar pel control d’accés.

Segon torn
PER A NOIS I NOIES NASCUTS/ES ENTRE L’ANY 2007 I 2005 (tots dos inclosos) COMENÇARÀ A LES 17.15 hores (hora d’inici de la competició).

Caldrà que els participants hi arribin a les 16.15 hores, hora en què es permetrà l’entrada per anar als vestirdors.

Els familiars podran entrar, en aquest cas, a partir de les 16.30 hores.

Invitacions
Per limitacions d’espai, ens hem vist amb la necessitat de limitar l’entrada dels familiars dels participants. Així doncs, un cop es confirmi l’assistència de cada participant seleccionat lliurant la butlleta al monitor responsable de piscina o al control d’accés, es donaran 3 invitacions que caldrà portar el dia de la competició per poder accedir al recinte de la piscina.

Aquelles famílies que vulguin disposar de més invitacions les podran sol·licitar al responsable o al control d’accés i es lliuraran només en el cas que ens sigui possible. De la mateixa manera, aquells participants que no necessitin les 3 invitacions, demanem que les retornin al control d’accés o al responsable de l’àrea.

Obsequis
Hi haurà copa i/o medalla per als guanyadors. Un cop finalitzat cada torn de la competició es farà el sorteig d’un obsequi.

Us hi esperem! wink

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate