Claror, més que fitness!

Ens adherim a respon.cat una iniciativa per al desenvolupament de la responsabilitat social

27 de maig, 2014

La Fundació Claror ha formalitzat la seva adhesió a respon.cat una iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya.
 
respon.cat vol implicar les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l'objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de la responsabilitat social empresarial al nostre país.
 
Claror formarà part d'aquesta iniciativa participant de les activitats que s'engeguin i assistint a l'assemblea formada per les empreses i organitzacions adherides.
 
La Responsabilitat Social Corporativa o Responsabilitat Social Empresariaj engloba el conjunt d'accions, estratègies i polítiques,  que despleguen les empreses per contribuir de manera activa i voluntària en la millora social, econòmica i ambiental de l'empresa i, també, de la societat. Per tant, les empreses compromeses amb la RSC integren les inquietuds socials, ambientals, ètiques, de drets humans i les derivades dels seus públics d'interès en les operacions empresarials i en la seva estratègia bàsica.
 
Pots consultar què fem al grup Claror per ser responsables socialment a la memòria 2013

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate