Claror, més que fitness!

Can Roger inicia tallers sobre horticultura

20 de juny, 2014

Has pensat mai en tenir un hortet a la terrasseta o balcó de casa? Ja en tens un però no en saps prou? Doncs t'aconsellem que t'apuntis a algún dels tallers que l'Associació Can Roger ofereix i que estaran impartits per la Cooperativa Tarpuna, especialitzada en agricultura ecològica i hort urbà.
 
El proper taller es durà a terme el 8 de juliol i s'ensenyarà de manera molt pràctica com controlar les plagues i les malalties de l'hort. L'horari és de 18 a 20 hores i la inscripció costa de 10 euros, que es destinaran al projecte social de Can Roger. Per inscriure's cal comunicar-ho per mail a associaciocanroger@gmail.com o apropar-se, cada dimarts a la tarda de 16.30 a 19.30 hores, al mateix solar.
 
L'Associació Can Roger gestiona el projecte Can Roger, menjador+hort+art, a un solar buit cedit per l'Ajuntament de Barcelona i ubicat al carrer Roger de Flor, xamfrà Rosselló. La raó principal del projecte és obrir un menjador social al barri, on hi ha més de 1.300 persones que estan patint una situació econòmica molt adversa.
 
El projecte, però, vol esdevenir un espai de participació activa i de col·laboració entre entitats i veïns, sigui quina sigui la seva situació econòmica. 
 
La Fundació Claror forma part de l'Associació Can Roger i n'assumeix la secretaria. Trobaràs tots els detalls del projecte a www.canroger.org

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate