Presenta la teva millor fotografia!

Guanya el 4t concurs fotogràfic Claror al Món i estalvia't 3 mesos d'abonament!

11 de juliol, 2014

Claror presenta la quarta edició del concurs fotogràfic Claror al Món. Per participar-hi només heu de fer una fotografia durant aquest estiu en la qual aparegui algun element referent a la Fundació Claror o els centres esportius que gestiona. Un cop la tingueu feta l'haureu de publicar a l'aplicació del concurs que trobareu a les nostres pàgines Facebook  (Clubs Claror, Can Caralleu o l'Esportiu de Llinars). Poden ser fotos originals, artístiques, divertides o fins i tot estrambòtiques. Si ho prefereixes, també pots concursar a través d'Instagram publicant les fotos que vulguis amb el hashtag #claroralmon
 
Reglament del Concurs Claror al Món
1. Concurs obert a tothom, tant persones abonades com no abonades als centres esportius gestionats per la Fundació Claror, que sigui fan a Facebook de Clubs Claror, CEM Can Caralleu o l'Esportiu de Llinars.
2. Per participar-hi només has de fer una fotografia en la que hi aparegui algun element al·lusiu a la Fundació Claror o els centres esportius que gestiona.
3. Poden ser fotos originals, artístiques, divertides o fins i tot estrambòtiques.
4. Un cop tinguis feta la fotografia l'hauràs de publicar a l'aplicació del concurs que trobaràs a la pàgina de seguidors Facebook que vulguis i especificar en quin centre vols gaudir del descompte en cas de guanyar el premi: Sardenya, Cartagena, Marítim, Can Caralleu, L'Esportiu de Llinars.
5. El fet que es puguin penjar fotos a les 3 pàgines no vol dir que hi hagi un concurs o premi per pàgina; és un sol concurs en el que participen totes les fotos publicades a les 3 pàgines. El fet que es permeti penjar fotos a les 3 pàgines és simplement perquè el participant pugui indicar el centre del que voldria el premi en cas de guanyar-lo.
6. Si ho prefereixes, també pots concursar a través d'Instagram publicant les fotos que vulguis amb el hashtag #claroralmonRecorda que a Instagram també hauràs d'aconseguir el màxim nombre de likes per tenir opcions a la victòria.
 
Termini per presentar fotografies
Es podran penjar fotografies fins al diumenge 7 de setembre de 2014.
 
Premis i obsequis
Els guanyadors seran aquells les fotos dels quals hagin obtingut més vots. En cas d'empat, la Fundació Claror farà un soteig per triar el guanyador.
 
El guanyador del concurs Claror al Món gaudirà d’una gratuïtat de tres mesos en l’abonament d’adult per a tot el dia en el centre que triï al publicar la fotografia. El segon premi consistirà en dos mesos de gratuïtat i el tercer premi en una mensualitat.
 
A més, les tres persones premiades també rebran un lot de productes esportius format per una motxilla, una samarreta tècnica i un casquet de bany.
 
Cessió de drets
Tots els participants en el concurs manifesten ser propietaris dels drets de la/les fotografies enviades. La participació al concurs, però, implica la cessió d’aquests drets a la Fundació Claror, que en podrà fer ús de manera il·limitada per a finalitats informatives i/o publicitàries.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate