Claror, gimnasos oficials de la Garmin Triathlon BCN

  A Claror vam ser a la Garmin Triathlon BCN competint i ajudant als participants

  6 d'octubre, 2014

  A Claror no ens perdem els esdeveniments esportius més importants de Barcelona i ahir diumenge vam ser a la Garmin Triathlon Barcelona que va aplegar més de 4.000 participants. Claror, com a gimnàs oficial de la prova, vam muntar una carpa especial on els concursants de la Garmin Triathlon Barcelona podien gaudir de massatges de recuperació després de la cursa.

  El Marítim Team ens representa
  A més, vam tenir representació a la triatló amb l'equip Marítim Team, integrat pels treballadors del Claror Marítim: Sergi Mateu (prova de ciclisme), Rebeca Royo (prova de natació) i Paqui Miranda (prova de córrer). L’equip va competir amb el dorsal 3.403, va fer un temps de 2 hores i 30 minuts i va acabar en la posició101 de 200 equips participants.

  Rebeca Royo va fer els 1500 metres de natació, Sergi mateu els 40 quilòmetres de bicicleta i Paqui Miranda va cobrir els 10 quilòmetres de running. 

  En paraules de Sergi Mateu, “ha estat una experiència increïble i que intentarem repetir l’any vinent; això sí, vas al límit de les teves capacitats i pateixes molt. Però compensa l’esforç”.

  Pol Àlvarez de Can CaralleuPol Álvarez de Can Caralleu i Marc Raya participen a la versió Sprint
  Un altre dels nostres treballadors, en Pol Álvarez d'activitats aquàtiques de Can Caralleu (a la primera foto de l'esquerra), també va participar a la Garmin Triathlon Barcelona en la seva versió Sprint que consistia a nedar 750 metres, pedalar 10 quilòmetres i córrer 5 quilòmetres. En Pol va aconseguir una marca de 1:14:39.

  Marc Raya (a la segona foto de l'esquerra), responsable de fitness i activitats dirigides de l'Esportiu de Llinars, també va participar a la versió Sprint i va aconseguir una magnífica marca d'1:07:19 que el va deixar en la 35a posició.

  Des d'aquí també volem felicitar a tots els abonats i abonades als nostres centres que també van participar a la triatló de Barcelona. De fet, en vam veure uns quants.

  Moltes felicitats per la vostra cursa i entrega!

  Sou uns 'finishers'! cool

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate