Director de Desenvolupament i Projectes de Claror

Nico Sánchez: "Podem aportar als poliesportius de Sant Joan Despí tot el nostre coneixement acumulat durant anys"

20 d'octubre, 2014

El Grup Claror aquest 2014 incorpora la prestació integral de serveis de sis equipaments esportius situats al municipi de Sant Joan Despí que representen un total de 36.607 metres quadrats. A claror.cat entrevistem a Nico Sánchez, director de Desenvolupament i Projectes de Claror per explicar-nos una mica la història del projecte i què aportarà al grup.
 
Quins són els motius per presentar-se al concurs de Sant Joan Despí?
Creiem que és una molt bona aposta de l’entitat entrar en la modalitat de prestació de serveis a tercers i que fins ara no havíem desenvolupat. Un altre motiu de pes és que coneixem molt bé l’entorn de Sant Joan Despí, especialment jo que durant uns anys hi vaig estar treballant i conec molt bé els responsables de procés de tots dos poliesportius. A més, per començar un nou projecte com és de la prestació de serveis, les instal·lacions que ens ofereix Sant Joan Despí són les millors que hi ha perquè són un referent per a tots els municipis del Baix Llobregat.
I el més important, creiem que l’Ajuntament de Sant Joan Despí comparteix molt la nostra filosofia d’oferir esport per a tothom.
 
Què pot aportar Claror als clubs de Sant Joan Despí?
El fet que a Claror tradicionalment hem treballat a l’àrea de Barcelona ciutat, una zona amb molta competència, podem aportar als poliesportius de Sant Joan Despí tot el nostre coneixement acumulat durant anys. Especialment en els darrers temps gràcies a la nostra reorientació de marca a partir del ‘Claror, més que fitness’ que ha implicat molts canvis i transformacions. Ells es troben en una situació més acomodada perquè encara no tenen tanta competència, tot i que a curt termini sí que poden irrompre a Sant Joan Despí competidors com els low cost o els gimnasos de 24 hores que ja es veuen per Barcelona. I aquí és on entrem nosaltres que ja tenim experiència empresarial a l’hora d’afrontar aquest tipus de competidors. Estem convençuts que tots els canvis en les infraestructures i el funcionament que hem fet als nostres clubs també es poden aplicar als poliesportius de Sant Joan Despí.
 
Com poden ajudar els clubs de Sant Joan Despí a Claror en el procés actual de reposicionament que està fent en el sector del fitness?
Sant Joan Despí disposa de més de 33.000 habitants que fan més de 19.000 usos setmanals dels poliesportius. Per tant, estem parlant d’un municipi molt esportiu i, a més, l’Ajuntament creu fermament que l’esport és un eix vertebrador de com funciona la ciutat. Inverteix molt en aquest àmbit perquè el veu un dels pilars de futur de Sant Joan Despí. I això ens aportarà molt a Claror. 
Un altre aspecte que ens donarà molt és que ens situarem al Baix Llobregat, una zona que funciona molt diferent de Barcelona ciutat i això enriquirà la nostra visió empresarial.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate