Claror, més que Fitness!

Ja està disponible la memòria d'activitats 2017 del grup Claror

18 d'abril, 2018

Coneix totes les activitats que hem dut a terme al llarg del 2017 

El grup Claror presenta la seva memòria anual 2017, en la que recull l’activitat dels diferents centres, dels projectes transversals de l’entitat així com les principals dades econòmiques i d’evolució del grup.  

El 2017 ha estat pel grup Claror un any de consolidació dels bons resultats del 2016. Una situació que ha permès a l’entitat treballar durant els darrers mesos de l’any en un Pla Estratègic 2018-2020, que concentra els esforços en aconseguir les millors experiències pels abonats als clubs. Des de l’òptica d’equip, el pla estratègic es centrarà en ajudar als professionals de Claror a ser brillants en la seva tasca i en la millora dels nivells de participació i de reconeixement de l’equip.

Des del seu naixement, ara ja fa 35 anys, l’entitat segueix treballant en la millora contínua del seu model de gestió, en una constant aposta per la innovació, organització i formació de l’equip.

Llegeix la memòria completa del 2017:

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate