Claror, més que Fitness!

  Acord de col·laboració entre la Fundació Claror i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar

  25 d'abril, 2018

  La Fundació Amics de l'Hospital del Mar i la Fundació Claror hem signat un Conveni de col·laboració que té per objectiu millorar la vida de les dones que han patit càncer de mama.

  Per fer-ho, l'equip mèdic del Claror Marítim ha dissenyat un programa exclusiu d'exercici físic supervisat que pot beneficiar a totes les dones afectades de càncer de mama, en qualsevol fase del seu tractament, sempre que tinguin la recomanació de fer exercici per part de la persona que l'atén als centres del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.

  El Conveni amb Amics de l'Hospital del Mar ja és la tercera col·laboració que la Fundació Claror promou en benefici de persones que pateixen càncer. Des del 2013, el Claror Sardenya organitza una activitat especial per a usuaris de l'Associació Espanyola contra el càncer i, fa un any, vam formalitzar amb l'Hospital de Sant Pau un grup de càncer de mama que fa activitat física al Claror Cartagena.

  També ens sentim molt sensibilitzats amb el càncer infantil. Per això, a la Milla i a la Claror FitnessFest del 2017 vam recollir fons per a la construcció de l'Hospital Pediatric Cancer Center impulsat per l'Hospital Sant Joan de Déu. I a la Milla del proper 6 de maig, fem la inscripció solidària en favor de La Casa del Xuklis, gestionada per l'Associació AFANOC.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate