Claror, més que Fitness!

Els clubs Claror reben el reconeixement de Club amb Cor de Càritas

25 d'abril, 2018

El reconeixement s'entrega a aquells clubs i entitats esportives que col·laborem amb els projectes de Càrites

La Diputació de Barcelona i Càritas han celebrat el 24 d'abril una nova edició de l'acte de reconeixement a aquells clubs i entitats esportives que col·laborem amb els projectes d'aquesta entitat social, els anomenats Clubs amb Cor.

A Claror col·laborem amb Càritas des del 2013 quan vam signar el primer conveni perquè infants i joves del Centre Obert Glamperetes de la Barceloneta féssin ús de la pista poliesportiva del Claror Marítim un cop per setmana, una activitat que es manté inalterable des d'aleshores. També ens mostrem especialment emetents a necessitats que puguin sorgir. I així ha estat com vam becar una família afganesa perquè les filles féssin natació a Can Caralleu, una família siriana pels casals d'estiu al Claror Sardenya o famílies del projecte Paidós perquè puguin gaudir d'un dia de piscina lúdica al Claror Marítim.

A més, enguany hem ampliat el Conveni amb Càritas oferint dues beques per a dos joves del Centre Obert Glamperetes que necessitin fer activitat física i avantatges en l'ús dels clubs claror per a professionals i voluntaris de Càritas Diocesana de Barcelona.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate