Claror Club, tots els avantatges

Gaudeix de l'inici de curs! Per ser abonat de Claror tens fantàstics descomptes per anar al teatre

17 de setembre, 2018

Gràcies al teu carnet d’abonat a Claror podràs gaudir aquest inici de temporada d’amplis descomptes per anar al teatre, gentilesa de Promentrada.

Per comprar les entrades heu d’accedir a la pàgina de Promentrada amb el següent usuari:

  • Nom d’usuari: claror
  • Contrasenya: claror01

Aprofiteu tots els descomptes que hi teniu!

Alguns dels espectacles més destacats del moment són:

Shirley Valentine al Teatre Goya
Fins al 4 de novembre
A partir de 16€

De Willy Russel
Versió Joan Sellent i Ferran Toutain
Direcció Miquel Gorriz
Amb Mercè Aránega

Shirley Valentine és un monòleg còmic que ens parla de la possibilitat de canvi i del coratge de viure. I ho fa d'una manera tan vital, tendra i divertida alhora que no podem fer res més que deixar-nos arrossegar per la força del seu protagonista.

E.V.A al Teatre Romea
Fins al 14 d’octubre
A partir de 14,45€

Text de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique
Direcció Julio Manrique
Amb Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca

T de Teatre celebra els 25 anys als escenaris amb una aventura molt especial: E.V.A. Després d'abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d'aquesta obra.

E.V.A. és l'Escala Visual Analògica del Dolor i també és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre ex-companyes d'escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El dolor físic, el crònic, el somàtic, el neuropàtic, el dolor vital, el moral, el quotidià, el de l'ànima...

La Calavera de Connemara a La Villarroel
Fins al 28 d’octubre
A partir de 20,40€

Autor Martin McDonagh
Traducció i Adaptació Pau Gener sobre una idea d’Iván Morales
Direcció Iván Morales
Amb Pol López, Marta Millà i Xavi Sáez

Estem a l'oest d'Irlanda, a Connemara, una comarca rural, verda i encara salvatge, a principis dels anys noranta.
El solitari i misteriós Mick Dowd sembla tenir una vida molt anodina, les seves activitats semblen limitar-se a beure poiteen i xafardejar cada nit amb la seva veïna addicta al bingo, l'anciana Maryjohnny, i a rebre la visita de tant en tant de Thomas, un policia local amb ínfules de convertir-se algun dia en un detectiu triomfador com el seu admirat Colombo. Tant de bo encara tingués al seu costat la seva difunta esposa, Oona, ella era l'amor de la seva vida i no passa dia que Mick no la trobi a faltar.
Durant uns pocs dies, cada tardor, l'avorrida existència del Mick pren un aspecte una mica més sinistre: És l'encarregat de desenterrar els cadàvers que ja porten més de set anys de descans al cementiri local. És una ocupació macabra, però algú l'ha de fer, pel bé del bon funcionament social. Cal fer espai per als morts nouvinguts.
Però aquest any no serà com els altres. Ha arribat el moment d'exhumar les restes d'Oona. I els rumors que l'acusen d'haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot entre els que ell considerava els seus amics.
Per si fos poc, per primera vegada estarà obligat a treballar en companyia, i tindrà el pitjor dels ajudants possibles, el jove Máirtín, el bala perduda del poble, que guarda més cops amagats dels que sembla.
Benvinguts a La calavera de Connemara, una comèdia negra d'amor i ossos.

Fun Home al Onyric Teatre Condal
A partir del 13 de setembre
A partir de 25€

Música original Jeanine Tesori
Llibret i lletres Lisa Kron
Basat en la novel·la gràfica Alison Bechdel
Direcció Daniel Anglès
Amb Mariona Castillo, Daniel Anglès, Pilar Capellades, Clara Solé, Júlia Jové, Marc Andurell, Lara Kate Albertos, Noa Flors, Mariona Lleonart, Ferran Alegre, Aleix Colomer, Daniel Pérez, Miquel Camps, Jan Galivan i Stel·la Tarradellas

Quan el seu pare mor inesperadament, la novel·lista gràfica Alison es submergeix profundament en el seu passat per explicar la història de l'home volàtil, brillant i únic el temperament i secrets van definir la seva família i la seva vida. Movent-se entre el passat i el present, Alison reviu la seva infància única jugant a l'empresa familiar, la funerària Bechdel, la seva creixent comprensió de la seva pròpia sexualitat i les preguntes imminents i sense resposta sobre els desitjos ocults del seu pare.
Fun Home és un musical refrescantment honest i totalment original sobre veure als teus pares a través d'ulls adults.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate