Claror, més que Fitness!

Claror és reconegut amb el Segell d’Excel·lència Europea en Gestió EFQM

31 d'agost, 2018

El Club Excelencia en Gestión ha atorgat de forma oficial a Claror el Segell d’Excel·lència Europea EFQM que concedeix l’European Foundation for Quality Managment. El reconeixement avala l’excel·lència en la gestió empresarial que fa l’entitat del seus 5 clubs en concessió: Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim, Can Caralleu i L’Esportiu de Llinars.

L’entrega del reconeixement, que es va dur a terme a les instal·lacions de Can Caralleu, va reunir a prop de 300 persones en una jornada de celebració per als treballadors de Claror. Eva Subirà, directora d’AENOR a Catalunya, va entregar el segell EFQM 500+ a una representació dels treballadors del Grup Claror. Subirà va destacar la integritat de l’entitat en el seu camí cap al reconeixement com un dels valors claus de Claror.

Miquel Romero, director de Vida Associativa i Coneixement del Club d’Excel·lència en Gestió, va ser l’encarregat de lliurar la convalidació del segell EFQM 500+ internacional. Romero va voler destacar la importància a nivell mundial que té aquest reconeixement així la feina al llarg dels anys que ha suposat per l’entitat arribar a aconseguir el segell EFQM 500+, del que només disposen 98 entitats a l'Estat Espanyol i només 12 en tota Catalunya. 

Tant Gabriel Domingo, director de la Fundació Claror, com Oriol Bosch, president del Patronat de la Fundació Claror, van agrair especialment a totes les treballadores i treballadors de Claror la feina es fa cada dia, raó principal de l’èxit en la puntuació màxima de la certificació EFQM.

Una representació dels treballadors i treballadores de Claror recollint el certificat en el marc de l'entrega oficial del guardó

Claror esdevé així l’única organització de l’àmbit esportiu actualment reconeguda a l'Estat Espanyol amb la certificació EFQM, més enllà del “compromís amb l’excel·lència”. Una certificació atorgada amb la màxima qualificació de 500+ que reconeix a Claror com una organització d’alt rendiment que gestiona eficaçment el canvi i que assoleix els resultats conforme a la seva estratègia.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate