Claror, més que fitness

Claror Can Caralleu: iniciem una àmplia remodelació perquè gaudeixis del club que et mereixes

27 de gener, 2020

  • Les obres s’inicien el gener del 2020, sota la direcció de la Fundació Claror, i tindran una durada global de 18 mesos fins l’estiu del 2021

  • L’accés al club i les oficines es traslladaran 150 metres més amunt de l’entrada actual, al carrer Major de Can Caralleu, 7

  • Les obres es faran per fases de manera que el club romandrà sempre obert i oferint les seves activitats i serveis

  • La inversió, superior als 3 milions d’euros, convertirà el club en un dels millors clubs poliesportius i per a tothom de Barcelona

 
Si ets abonat de Can Caralleu, estàs d’enhorabona. Aquest gener del 2020 s’inicien les obres de remodelació i ampliació del CEM Can Caralleu sota la direcció de la Fundació Claror, des d’aquest 1 de gener gestora única del club fruit de la fusió amb la Fundació Can Caralleu Esport, que ja formava part del Grup Claror.
 
Es farà una inversió superior als 3 milions d’euros per remodelar i ampliar el club, en unes obres de 18 mesos que conclouran l’estiu del 2021. Aleshores, els abonats gaudiran d’un club absolutament renovat, reordenat i ampliat, amb nous i moderns espais i més activitats gratuïtes de graella, sense cap increment de cost en la quota d’abonament
 
Totes aquestes millores requereixen mesos de treball, i la nostra intenció és minimitzar l’impacte de les obres en els abonats i en el dia a dia del club, per això no es tancarà el club en cap moment, però puntualment sí que es tancaran alguns espais esportius. S’ha planificat l’obra per fases, i està previst que comencin al gener del 2020 i finalitzin el juny del 2021. 
 
 

Afectacions: canvi d’accés a partir del 8 de gener

Hi haurà, però, algunes afectacions  o petites molèsties que no podrem evitar, com ara l’accés provisional al club i trasllat de les oficines d’administració uns metres més amunt i altres inconvenients menors inherents a unes obres que us anirem indicant a mesura que s’hagin d’anar produint.
 
 

Nova pàgina web 'Construïm un nou Claror Can Caralleu'

En la nova web trobaràs tota la informació sobre què fem, imatges, calendari i vídeos sobre el projecte. Clica aquí per veure la nova web ->
Les Millores del club:
 
Hem repensat el club de manera integral per tal de posar-lo al dia en les últimes tendències en fitness i tecnologia, fer-lo més confortable, atendre millor les necessitats dels abonats i, en definitiva, tractar de posar al teu abast tot el que necessites per aconseguir que el teu entrenament es converteixi en una experiència fantàstica
 

Gran ampliació de la Sala de Fitness


Un dels aspectes que caracteritzarà el nou club serà la millora de l’oferta en fitness en tots els aspectes. D’una banda, ampliarem la Sala de fitness de 323 a 582m2, gairebé el doble, el que permetrà l’ampliació de la zona d’entrenament de cardio, força i de pes lliure de la sala de fitness. Disposarem d’una zona d’entrenament funcional  i d’un espai exclusiu per al servei d'Entrenador Personal
 

Ampliació sala d’Spining 

L'ampliació de la nova sala d’Spining, farà que es dobli la seva dimensió actual, i amb capacitat per a 45 bicicletes. Amb aquest equipament viuràs una experiència interactiva i una sensació de pedaleig increïblement realista. Per tal de crear una experiència única, la sala comptarà amb dues grans pantalles on es projectaran imatges i també la progressió del treball de tots els assistents a la sessió amb la mesura dels watts i les RPM. Estarà dotada d’un potent equip de so i efectes de llum que faran de la pràctica de l’Spining una experiència única. I tot plegat dirigit pels nostres tècnics especialitzats, i també permetrà sessions virtuals sense tècnic perquè durant tot el dia puguis gaudir d’aquesta nova sala. 
 
 
 

Més sales i més activitats setmanals

 
El nou Club disposarà en total de 6 sales d’activitats, totes elles innovadores i adreçades a les noves tendències.
 

 

Gaudiràs de vestidors premium

La remodelació del club no podia deixar de banda el vestidor d’abonats que quedava per renovar. El nou vestidor serà de 179m2, més gran i espaiós, amb revestiments d’alta qualitat a terra i parets, bancs i armariets renovats i cabines de dutxa individuals per tenir una major intimitat. 
 
 

 

Nova Cafeteria i terrassa amb vistes

Traslladem la cafeteria a la planta que es construirà a sobre de l’edifici d’oficines, amb un nou ascensor per fer-la totalment accessible. La nova cafeteria serà més àmplia, més lluminosa i tindrà més capacitat en el menjador interior. 
Disposarà d’una terrassa exterior amb vistes privilegiades, on podràs gaudir d’una estona relaxant abans i després de fer esport. Aquesta terrassa connectarà la cafeteria amb la planta superior del nou edifici i la nova plaça superior. 
 

 

Nova plaça superior de connexió i espai d'estiraments

 
La nova plaça superior permetrà connectar els vestidors masculí i femení amb les sales de la planta primera, la d’Spinning i l'actual Sala 1, circulant sempre sota una pèrgola coberta.
Alhora, aquesta nova plaça estarà connectada a través d’un passarel·la amb la sala de fitness. Aquesta plaça disposarà de paviment tou per poder fer estiraments gaudint d'unes vistes espectaculars. 
 

Túnel de connexió dels vestidors nous amb l’espai d'aigua

 
Construïm un túnel de 30 metres que comunicarà, de forma coberta i climatitzada, la planta inferior del nou edifici on hi ha els nous vestidor masculí i femení, amb la piscina verda. Aquest túnel tindrà llum natural i vistes a un nou talús enjardinat. Així, si vols accedir a l’espai d’aigua i l'Spa, podràs utilitzar qualsevol vestidor sense haver de passar per l’exterior. 
 

 

Accés cobert des de recepció

 
Des de la recepció accediràs a una plaça coberta que connecta l’entrada amb el nou espai de vestidors femení i masculí, així com amb les noves sales d'activitats i el nou ascensor que comunicarà les plantes verticalment. D’aquesta manera es garanteix l’accessibilitat a tot el club, i quan plogui no et mullaràs! 
 

 

Ampliació del pàrquing

 
Les obres contemplen l’ampliació de l’aparcament, que incrementarà la seva superfície actual. Aquestes obres, que s’iniciaran al gener, entraran en servei en el mínim temps possible.
 
 
Construïm el nou Claror Can Caralleu, el club que et mereixes. 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate