CEM Claror

Enrique Martínez és el guanyador de l'últim concurs 'La pregunta de la setmana'!

3 d'abril, 2013

L'abonat del CEM Claror Enrique Martínez és el guanyador del concurs "La pregunta de la setmana" i, per tant, s'emporta una caixa màgica Moment Zen, que inclou un massatge aromàtic o terapèutic de 25 minuts + una entrada d'un dia per 2 persones!

El nom d'Enrique Martínez ha sortit escollit en el sorteig que incloïa a tots els participants del concurs que havien respost correctament a la següent pregunta: Quin dia tindrà lloc la 29ena Milla Sagrada Família? La resposta correcta és: el 28 d'abril. 

 

La persona guanyadora s’haurà de presentar a la recepció del CEM Claror amb el DNI per tal de recollir el premi. Els premis es podran recollir en els 15 dies posteriors a l’emissió de la resposta correcta i de la tria de la persona guanyadora.

 

Agraïm la participació als 21 concursants d'aquesta edició i a tots els que heu participat durant els darrers mesos ja que aquesta és la última edició del concurs! Properament, començarem noves iniciatives a les xarxes socials i us animem a seguir participant-hi! 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate