CEM Claror, el gimnàs de Gràcia

Vine a la 15a Diada del bàsquet Safa Claror que celebrem aquest 1 de juny!

30 de maig, 2013

La Diada del Bàsquet Safa Claror ja és aquí! Vine el proper dissabte 1 de juny a acomiadar la temporada 2012-2013. Al llarg del dia farem moltes activitats!

Torneig 3X3
El Torneig de Bàsquet 3x3, organitzat per l’àrea d’Escoles Esportives del CEM Claror, tindrà lloc el dissabte 1 de juny de 2013.
A partir de les 9.30h a les pistes exteriors.
Torneig de 3x3 per categories: Pre-mini, Mini, Preinfantil i Infantil, Cadet Junior i Senior. Lliguetes de tots contra tots i encreuaments per decidir els guanyadors/es de cada categoria.
Finals del Torneig 3X3 a les 16h.

Inscripcions
Tots els jugadors que vulguin participar al campionat han de formalitzar la inscripció d'equip lliurant la butlleta d'inscripció adjunta al despatx d'Escoles Esportives (Ignasi Jordan, Ferran Anguera i Andrea Oyamburu), o a la recepció de la instal·lació. Hi ha temps fins al dimecres 29 de maig.

Participants
Al Torneig de bàsquet 3x3 s'hi poden inscriure tots aquells jugadors que formin part d'algun equip del Sagrada Família-Claror. Cada equip està format per un mínim de 3 jugadors i un màxim de 4. Els equips han de ser mixtos.

Sistema de competició
Segons el número d'equips que s'hagin inscrit,l'organització determinarà les categories d'edat, el sistema de competició i el calendari de partits a disputar, que farà públics el mateix dissabte 1 de juny, al CEM Claror a partir de les 9 hores. Els equips queden convocats dissabte 1 de juny a les 9.30h.

Concursos de tirs lliures
Categoria mini.

Concurs de triples
De 16.30 a 17.15h al Pavelló
Categoria Infantil, Cadet, Junior i Senior.

Concurs NBA 2 ball
De 17.15 a 18.00h al Pavelló.
Competició de tir per parelles mixtes.

Sopar
A les 20.30h a les pistes exteriors.
Hi assistiran els equips del Safa-Claror, els pares i mares, i els entrenadors.

Lliurament de trofeus als millors jugadors/es
Per decidir els guanyadors, s'hauran valorat aspectes com l'actitud en els entrenaments i en els partits, la relació amb els companys, amb l'entrenador, el respecte a l'equip rival, als àrbitres, l'esforç, el nivell tècnic i tàctic, etc. Fins a la categoria infantil tots els jugadors rebran una medalla.

Ball
A les 22.30h a les pistes exteriors.
Ja ho sabeu, el dissabte 1 de juny els incondicionals del bàsquet teniu una cita amb l'Esportiu Claror.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate