Torneig de Bàsquet Infantil

Basquetmaníacs! Del 20 al 22 de desembre celebrem el Torneig de Bàsquet Infantil!

10 de desembre, 2013

Del 20 al 23 de desembre, els pavellons del CEM Marítim i CEM Claror acolliran la vintena edició del Torneig de Bàsquet Infantil de Nadal organitzat per la Fundació Claror.

El torneig enguany arriba a la vintena edició i inclou una novetat: la competició es desenvoluparà al llarg de tresdies i no pas dos com fins ara marcava la tradició. Hi participaran setze equips, vuit de masculins i vuit de femenins, que composaran un cartell de luxe.

Seguiment del torneig via twitter
Com l'any passat farem un seguiment especial a Twitter on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari de Twitter i fer-te seguidor del hashtag que hem creat especialment per al Bàsquet Safa Claror: #safaclaror

A més, també ens podràs enviar els teus tuits si en els teus comentaris hi poses #safaclaror

Format de competició del torneig
La competició es desenvoluparà al llarg de tres jornades i els partits es jugaran en dos pavellons per tal de poder acollir tots els enfrontaments dels equips.

El primer dia del torneig, el divendres 20 de desembre, es jugaran els partits de les fases de classificació al pavelló del CEM Claror, mentre que el dissabte 23 de desembre es jugaran simultàniament partits als pavellons del CEM Claror i del CEM Marítim. La tercera jornada de competició, el diumenge 23 de desembre, es desenvoluparà íntegrament al pavelló del CEM Claror, on es disputaran les semifinals i la final tant masculina com femenina.

Cartell del torneig
El torneig comptarà amb un total de setze equips participants, vuit de masculins i vuit de femenins.

Infantil masculí: FC Barcelona, Joventut de Badalona, Catalana d'Occident Manresa, CB L'Hospitalet, CB Granollers, Safa-Claror A i Safa-Claror B.

Infantil Femení: Barça CBS, Joventut Badalona Femení, Basket Almeda, Femení Sant Adrià, Escola Sant Gervasi de Mollet, Safa-Claror A i Safa-Claror B.

Trobaràs tota la informació sobre a www.claror.cat/torneig-basquet-infantil

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate