Apunta't als entrenaments de natació al mar que farem al Canal Fòrum

4 de maig, 2012

Neda al mar és una activitat de la graella urbana que es durà a terme del 21 de maig al 22 de juny al Canal Fòrum i forma part de l'oferta d'activitats a l'aire lliure incloses en la quota d'abonat dels cinc centres gestionats per la Fundació Claror.

Els entrenaments de natació al mar es faran tots els divendres, de 14 a 15 hores i de 19 a 20 hores.

El lloc de trobada per iniciar l'activitat serà als banys del Fòrum. Aquesta activitat l'organitza el CEM Marítim i està destinada a tots els abonats majors de 18 anys dels cinc centres esportius que gestiona la Fundació Claror. Les places són limitades.

Per participar-hi cal donar-se d'alta a la graella urbana i inscriure's prèviament a l'activitat a la recepció del vostre centre. Per donar-se d'alta a la graella urbana cal fer un pagament únic de 5 euros i, a canvi, es lliuraran dues samarretes tècniques amb un disseny exclusiu de la graella urbana que identificaran els participants durant l'activitat.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate