Obres de millora a Marítim, Claror i Sagrada Família els mesos d’estiu

26 de juny, 2012

Els centres esportius gestionats per la Fundació Claror faran durant els mesos d’estiu diverses actuacions de millora. El CEM Marítim renovarà la imatge interior de la recepció, passadissos, l’àrea de benestar i salut, vestidors i farà actuacions en algunes sales d’activitats dirigides.

Pel que fa al CEM Claror es farà una remodelació total dels vestidors d’abonats 5 i 6, ja que se sanejaran i es tornaran a enrajolar totes les parets. Es renovaran també el paviment i els sostres, s’instal·laran mampares noves i es canviaran les portes. L’objectiu, a part de reparar parets i fuites d’aigua, és adoptar el mateix estil que hi ha a la zona de saunes i hidromassatge.

També es farà un canvi d’imatge de l’escala d’accés del CEM Claror. Es folraran les vidrieres i les parets de tot el que és el cub que conforma l’escala i el distribuïdor de la planta –1. Es busca donar-li un aire modern que faci més agradable l’accés al centre. Finalment, es renovarà la il·luminació i es millorarà la decoració de tota aquesta zona.

El CEM Sagrada Família remodelarà la zona d’atenció al públic per tal d’optimitzar-ne la funcionalitat, l’ergonomia i donar-li una imatge més moderna i acollidora. També es farà l’arranjament del sostre del pavelló. Després de quinze anys de funcionament, ja toca fer un repàs de totes les instal·lacions que hi ha al fals sostre, arranjar les filtracions que es pateixen quan plou i aïllar millor els diversos espais que ara mateix estan connectats pel fals sostre (piscina i pavelló).

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate