La Fundació Claror col·labora en la festa del barri Camp d'en Grassot

  22 de juny, 2012

  El proper divendres 28  de juny comença la Festa Major del barri Camp d’en Grassot i la Fundació Claror col·labora amb l’Associació de Veïns del barri en l’organització de la tercera Milla Camp d'en Grassot i també fealitzant un campionat de Futbol a 3.

  La Milla
  La Milla del Camp d'en Grassot celebrarà la seva tercera edició el proper diumenge 1 de juliol a partir de les 9.30 hores.

  Trobaràs tota la informació en el document adjunt que hi ha al final d'aquesta notícia.

  Podràs fer l'inscripció via on line en aquest enllaç

  Campionat de Futbol a 3
  Futbol a 3 al barri és una activitat de la Festa Major de Camp d’en Grassot, organitzada per l’Associació de Veïns Camp d’en Grassot amb el suport de l’Esportiu
  Claror i l’Ajuntament de Barcelona. Es durà a terme al carrer Indústria, entre Roger de Flor i Nàpols, i consta de dues activitats:

  II CAMPIONAT DE FUTBOL A 3
  S’adreça a: nois i noies a partir de 1er d’ESO (12 anys)
  Horari: de 10 a 19 hores
  Sistema de competició: format de lliga prèvia amb fase final per eliminatòries des de quarts de final. La durada dels partits s’establirà en funció del nombre definitiu d’equips inscrits. Els equips poden ser mixtos i formats, com a mínim, per tres persones i, com a màxim, per sis.
  Inscripcions: fins al divendres, 29 de juny, a les 15 hores, a les oficines de l’Esportiu Claror, carrer Sardenya, entre Còrsega i Rosselló.
  Cal lliurar la butlleta adjunta degudament emplenada.
  Lliurament del Calendari de competició: en el moment de la inscripció es lliurarà un calendari provisional. A partir de les 19 hores es podrà recollir el calendari definitiu a les oficines de l’Esportiu Claror.

  II TROBADA DE FUTBOL A 3 INFANTIL
  S’adreça a: nois i noies de 1r a 6è de primària
  Horari: a partir de les 17 hores
  Sistema de competició: lliure i dinamitzat per un monitor
  Inscripcions: no cal formalitzar inscripció. El joc es dinamitzarà segons l’ordre d’arribada dels participants.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate