Cros de Muntanya de Can Caralleu, el cros de Barcelona

20 d'abril: 13è Cros de Muntanya, Cros Infantil i 2a Caminada Popular!

14 de març, 2013

El dissabte 20 d'abril Can Caralleu organitza la tretzena edició del Cros de Muntanya, una cursa que transcorre per l'entorn natural de Can Caralleu i té un recorregut de 14 quilòmetres. La prova s'adreça als qui gaudeixen de les activitats a l'aire lliure i, especialment, als amants de les curses de muntanya.

La major part del recorregut es fa pel Parc Natural Protegit de Collserola. La sortida serà a les 10 hores i el circuit passarà pel Parc de l'Oreneta i Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el Turó d'en Cors, per pistes i corriols amb obstacles naturals. Més informació sobre el recorregut aquí

Ja pots tramitar la teva inscripció! El termini romandrà obert fins al 10 d'abril o fins exhauriment de dorsals. Més informació sobre les inscripcions al Cros 2013 aquí

Aquest any també farem el CROS INFANTIL
Enguany i per primera vegada organitzem un Cros infantil que transcorrerà pel Parc de l’Oreneta, en el primer tram del circuit del Cros de Munatnya. la sortida i arribada serà al CEM Can Caralleu. La distància a recórrer serà d’uns 2 km i la sortida serà a les 10.30h.

Hi haurà categories masculina i femenia: nascuts el 1999/00, 2001/02, 2003/04. Inscripcions fins al 10 d’abril o fins exhaurir dorsals, a la recepció del CEM Can Caralleu.

És imprescindible inscriure’s per a participar. El preu de la inscripció és de 5€. Inclou samarreta tècnica i botifarrada.

Repetim amb la caminada popular!
La Caminada Popular que transcorrerà per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer serà d’uns 8 km i la sortida serà a les 10.15h. La participació està oberta a famílies amb nens sempre i quan vagin acompanyats d’adults.

Inscripcions fins al 10 d’abril o fins exhaurir dorsals, a la recepció del CEM Can Caralleu.

El preu de la inscripció és de 8€ pels adults i gratuïta per als infants nascuts a partir del 1997 (acompanyats per un adult), i és imprescindible inscriure’s per a participar. Inclou samarreta tècnica i botifarrada.

Afanya'! No et quedis sense dorsal!

Més informació a www.claror.cat/cros

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate