La Milla Sagrada Família, la cursa de mig fons de Barcelona!

La Milla s'implica en la celebració del Dia mundial de la Immunologia!

4 d'abril, 2013

Enguany, la Milla celebra el Dia Internacional de la Immunologia i com a acció més destacada es farà una sèrie especial oberta a tothom i on no cal inscripció. Sortirà com la resta de sèries, del carrer Mallorca, entre Marina i Sardenya, a les 12 del migdia!

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Immunologia 2013, la Societat Catalana d’Immunologia i BIOcomuniCA’T, amb el suport de la Fundació Claror i Gaudí Comerç, llancen una iniciativa per al Dia mundial de la Immunologia 2013 en que, a més d'aquesta sèrie solidària, també hi trobaràs estands de professionals, associacions de pacients i exposicions.

Aprendràs la importància que té el nostre sistema immunitari en el nostre dia a dia i coneixeràs com funcionen els mecanismes bàsics de defensa del nostre cos.
Tindràs l’ocasió de conèixer els últims avenços en la investigació bàsica i clínica sobre les malalties immunològiques que es duen a terme a Barcelona. I podràs interaccionar directament amb els investigadors que duen a terme aquesta recerca.

Podràs conèixer de primera mà les principals malalties del sistema immunitari i entrar en contacte amb diverses associacions de pacients.

Immunòlegs, metges, investigadors, entitats privades i diferents institucions i associacions relacionades amb la salut estaran en contacte directe amb els ciutadans a través d’activitats que es duran a terme durant tot el dia a l’Avinguda Gaudí de Barcelona, al costat de la Sagrada Família:

Gimcana familiar per aprendre sobre el nostre sistema immunitari
De 10 a 14 hores
Experiments i jocs en família.
Inscripcions i sortida: Avinguda Gaudí-Provença.

Tertúlia científica amb xocolatada
A les 17 hores
Lloc: Av. Gaudí-Còrsega

Esperem que hi participis!

Més informació
Bloc del Dia mundial de la Immunologia

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate