La jornada va aconseguir més 3.000 inscripcions

Moltes gràcies a tots per fer de la primera Claror FitnessFest tot un èxit!

30 de setembre, 2013

Aquí pots veure el vídeo oficial de la Claror FitnessFest 2013:


 
Aquí pots veure el vídeo de les màster d'spining de la Claror FitnessFest 2013:
 

Aquí pots veure el vídeo sobre les sessions de zumba la Claror FitnessFest 2013:

I aquí pots veure totes les fotos de la primera edició de la Claror FitnessFest!

 
 
Des de Claror us donem les gràcies a tots els que vau venir ja sigui a participar a les activitats o a fer de públic de la primera edició de la Claror FitnessFest. De fet, vam aconseguir més de 3.000 inscripcions on line a les diverses activitats que es van fer durant tot el dia si bé van ser moltes més les persones que finalment van participar en la jornada, ja que també es van poder inscriure el mateix dia.
 
La jornada es va desenvolupar simultàniament en quatre espais de la Barceloneta: la plaça Charles Darwin, el passeig Marítim, la platja del Somorrostro i les piscines del CEM Marítim. Es van fer activitats com zumba, spinning, bodycombat, CXWORX, volei platja, tennis platja, gimcanes i un circuit de relaxació i Thalassoteràpia. Totes van gaudir d’una bona ocupació i van ser molts els curiosos que es van reunir a l’entorn de les activitats per gaudir de l'ambient festiu que hi havia. La Claror FitnessFest va ser un dels plats forts de la Festa Major del barri de la Barceloneta.
 
Una experiència pionera a Catalunya
Les sessions d’activitats van tenir música i coreografies dels anys 80 i les sessions d’spinning de la tarda van comptar amb l’actuació de la banda de pop rock  Los 80 Principales que va oferir un concert amb versions dels grups més carismàtics de la dècada dels 80 com ara U2, The Police, The Cure, Depeche Mode, Radio Futura, Loquillo i molts més. Aquesta experiència és pionera en l’àmbit del fitness a Catalunya.
 
En veiem a la propera!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate