A Claror vetllem per empreses més felices!

Els treballadors de neteja d'Hotel Ayre s'acullen al nostre Programa de Benestar Corporatiu

23 d'octubre, 2013

El dilluns 14 d'octubre passat els treballadors de l'àrea de neteja de l'Hotel Ayre (carrer Rosselló 390) van estrenar el programa de Benestar Corporatiu que hem desenvolupat a Claror. Els 20 treballadors d'Ayre que van participar van fer una sessió de pilates d'una hora al Club Claror Sardenya (CEM Claror) i està previst que properament facin més sessions d'activitats.

Empresa + Feliç
La Fundació Claror, entitat que té com a missió la promoció de l’esport per a tothom, disposa del programa Empresa + Feliç, que pretén ajudar a augmentar la productivitat d’empreses a través de la millora de la salut, del benestar i de la qualitat de vida dels seus treballadors. El programa inclou solucions específiques per a cada empresa i altres col·lectius amb condicions especials. D’una banda, els treballadors rebran un test inicial per obtenir un diagnòstic, assessorament personalitzat, una visita mèdica per detectar factors de risc, un programa d’entrenament personalitzat i un «retest» cada tres mesos per fer un seguiment. A més, també es podran acollir al Programa Activa’t, que ofereixen els Clubs Claror.
 
La Fundació Claror té com a objectiu ser el principal aliat de les empreses a l’hora de portar l’energia, la salut i el benestar a les plantilles de treballadors. A més de descomptes, ofereix un programa de benestar corporatiu que inclou serveis i activitats específics. En aquest sentit, les empreses que s’acullin al programa Empresa + Feliç es beneficiaran d’un diagnòstic anual fet in situ a l’empresa. A més, s’oferiran sessions formatives per assolir hàbits de vida saludable. Els professionals de la Fundació Claror també oferiran classes exclusives per als grups de treballadors que hagin contractat la quota i també elaboraran a mida programes de gimnàstica laboral.
 
La Fundació Claror també ofereix des dels centres esportius que gestiona ajuda per preparar tot tipus d’esdeveniments esportius per a empreses. «Podem fer des d’una competició de pàdel fins a un team building a la platja, una masterclass de spinning o un relaxant circuit de talassoteràpia. Posem a l’abast tot el que cal perquè sigui un esdeveniment inoblidable: instructors experimentats, sales d’activitats, instal·lacions, equips audiovisuals, serveis de càtering i hostesses. Només cal contactar amb el nostre Departament d’Esdeveniments Fitness i junts ho farem possible», explica Cristina Rueff, cap d’Atenció Personal i Vendes de la Fundació Claror.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate