Els Clubs Claror, presents al Fitness Day

Èxit de participació i repercussió del Fitness Day! Gràcies a tots i fins la propera!

28 d'octubre, 2013

Als clubs Claror estem contents, molt contents! La primera edició del Fitness Day celebrada la matinal de diumenge 27 d'octubre va ser tot un èxit tant pel que fa a la participació com a la repercussió que va tenir entre els mitjans de comunicació del país. Més de 4.200 persones segons la guàrdia urbana, van participar en una fitness class multitudinària que va omplir en forma de marea groga la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer Provença de la capital catalana. El Fitness Day posa punt i final a la campanya #esportabarcelona, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona amb la complicitat del sector públic i privat, en una iniciativa sense precedents: unir esforços i elaborar un projecte comú que té per objectiu promocionar l’esport dirigit entre la ciutadania..

Al llarg d'una hora, més de 60 monitors dels principals clubs de fitness de Barcelona van fer moure al ritme de la música als milers de persones.Aquesta festa del fitness tenia com a propòsit reivindicar entre la ciutadania la importància de fer activitat esportiva en clubs de fitness. Abans de començar la masterclass, els representants dels principals centres de fitness de Barcelona van llegir un manifest en què es va demanar la implicació de totes les institucions del país per ajudar el sector del fitness. A l'acte també hi van assistir el molt honorable president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; i el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau.

El Fitness Day va ser l'acte de clausura del Fitness Weekend en el qual, durant tot el cap de setmana (25, 26 i 27 d'octubre) molts clubs de fitness de Barcelona van fer activitats a dins i fora de les seves instal·lacions per promocionar l'activitat física. Els Clubs Claror i Can Caralleu van ser dels centres més actius.

Àmplia cobertura dels mitjans de comunicació
El primer Fitness Day va tenir una àmplia cobertura per part dels mitjans de comunicació. Aquestes en són les cròniques més destacades:
TV3 (Fitness Day: veure vídeo || Fitness Night a Can Caralleu: veure vídeo)
TVE (veure vídeo a partir minut 3'56'')
BTV (veure vídeo)
La Vanguardia (veure vídeo - llegir notícia)
El Periódico (llegir notícia)
SPORT (llegir notícia|| Article opinió Carlos Galindo)
bcn.cat (veure vídeo - llegir notícia)

Gabriel Domingo i Artur MasMolt bona valoració
Gabriel Domingo, director general de la Fundació Claror (a la foto), fa una molt bona lectura de la iniciativa. "L'objectiu de fer visible en la ciutat la realitat d'un sector com el del fitness ha quedat àmpliament cobert. Les activitats fetes els tres dies d'aquest cap de setmana als centres han estat àmpliament secundades per molta gent. En especial la Master Class de diumenge al Passeig de Gràcia. Barcelona té molt incorporat el fitness en el seu ideari i aquesta festa ha servit per a demostrar-ho com no s'havia fet fins ara. Des del punt de vista sectorial, és una fita històrica i inèdita. Mai fins ara s'havia organitzat una festa del fitness amb la participació de pràcticament tots el operadors i gestors esportius del centres de la ciutat, sense cap mena de distinció entre ells, i sota l'aixoplug de l'Ajuntament", ha explicat Domingo.

Hi haurà més edicions
Gabriel Domingo també ha confirmat la continuïtat de la iniciativa. "Per la nostra part, la dels gestors, no tenim cap dubte que aquesta festa ha de repetir. Una ciutat com Barcelona, la primera d'Europa en penetració del fitness en relació a la seva població, mereix tenir una festa anual i sectorial com aquesta. Preparin, senyors, que les properes edicions seran encara més reeixides. Ja hem començat a pensar en com millorar la festa i la seva repercussió."
 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate