Claror, més que fitness!

Ara ja pots visualitzar vídeo-notícies des de la pàgina de notícies del web

22 de novembre, 2013

A Claror mai ens aturem i per això donem un pas en la nostra forma de comunicar-nos amb tu. A partir d'ara apostarem més pels continguts audovisuals com una manera més ràpida i atractiva de fer les nostres comunicacions. Per això, des d'avui mateix trobaràs als nostres webs una major integració del format audiovisual. De moment hem bolcat tots els clips que hem publicat en els darrers anys al Canal Claror de YouTube però en el futur incrementarem el nombre de clips informatius.

Si ara vas a l'apartat de notícies trobaràs ja integrats vídeos sobre:
- Esdeveniments esportius en diverses edicions (la Milla, Fitness Day, FitnessFest, Cros, Torneig de Bàsquet Infantil i Raid)
- Els nostres clubs esportius (Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim, Can Caralleu i l'Esportiu de Llinars)
- Activitats que oferim en els nostres centres (body pump, cxworx, aquadynamic, body combat...)
- Vídeos de caire corporatiu

A més, hem implantat una nova eina de cerca de notícies que et permetrà segmentar per format: video o text. I un cop escollit podràs filtrar segons etiquetes de contingut. Tot ben fàcil i planer.

Esperem que et sigui útil aquesta nova manera d'oferir les informacions.

Seguim! smiley

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate