Claror, som més que fitness!

Abona't ara i no paguis fins gener! A més, fem matrícula solidària a 10 euros!

11 de desembre, 2013

Abona't ara i no paguis fins gener! A més els clubs Claror som molt més que fitness! Per això, ara, des dels clubs de Sardenya i Cartagena oferim matrícula solidària a 10 euros que destinarem a l’Associació Can Roger.
 
L’Associació Can Roger és una entitat creada recentment per 8 entitats del barri. Té per objectiu dur a terme un projecte social -anomenat Can Roger- al solar buit que es troba al carrer Roger de Flor amb Rosselló.
 
Can Roger és un projecte social suma de tres potes:
+ menjador social per als veïns i veïnes que estan patint greument els efectes de la crisi
+ hort urbà per als usuaris del menjador i altres col·lectius del barri
+ art esdevenint un espai d’expressió artística
 
Can Roger és un projecte allunyat del concepte de pobresa, que es vol crear gràcies a la implicació i corresponsabilitat de tots: empreses, entitats, administració, veïns i veïnes.
 
Si en vols saber més detalls: www.canroger.org
 
Claror, som un gran club esportiu responsable i compromès
Els Clubs Claror, gestionats per una fundació sense ànim de lucre, promovem i prestem serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu, èticament responsable i de compromís amb l’entorn.
 
Coneix el nostre projecte a www.mesquefitness.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate