Claror, som més que fitness!

Abona't ara i no paguis fins gener! A més, fem matrícula solidària a 10 euros!

11 de desembre, 2013

Abona't ara i no paguis fins gener! A més, els clubs Claror som molt més que fitness! Per això, ara, des del Marítim oferim una matrícula solidària a 10 euros que destinarem a la Fundació Miquel Valls.
 
La Fundació Miquel Valls és una entitat sense ànim de lucre i l’única a Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA, que ofereix recolzament a les famílies i que lluita contra la malaltia promovent la investigació.
 
Fa prop d’un any, una malaltia anomenada ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) es va endur una treballadora de Claror, l’Àlex Amoroso, una persona jove, simpàtica i dinàmica a qui tots estimàvem. L’entitat que la va ajudar en la seva malatia va ser la Fundació Miquel Valls i és per això que volem dedicar-li aquesta matrícula solidària.
 
Si vols més informació sobre la Fundació Miquel Valls:
 
Claror, som un gran club esportiu responsable i compromès
Els Clubs Claror, gestionats per una fundació sense ànim de lucre, promovem i prestem serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu, èticament responsable i de compromís amb l’entorn.
 
Coneix el nostre projecte a www.mesquefitness.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate