En Forma

Després de les vacances marca't un objectiu! Activa't! Tenim un pla per a tu!

2 d'octubre, 2013

Molts de nosaltres acudim a un centre esportiu amb un desig molt clar, però no sabem com fer-lo realitat. Ara, els centres Claror t’ho posem molt fàcil. Hem dissenyat un conjunt de vuit serveis, de manera que el temps que destinis per canviar el teu estil de vida sigui 100% profitós. 

Tots els qui fem esport o en volem fer en tenim molt clar els motius. Volem sentir-nos bé, perdre pes, desconnectar, estar amb els amics, millorar el nostre aspecte... Però no sempre tenim tan clares quines de les múltiples opcions que ofereixen els centres esportius tenen relació amb els nostres desitjos. Als clubs Claror hem desenvolupat una metodologia concreta per a cada necessitat. Tenim molt clar el que et cal, i hem dissenyat una estratègia per aconseguir-ho. Pensem que pots aconseguir tot el que et proposis i volem ajudar-te a assolir-ho de la manera més ràpida, eficient i segura possible.
 
A partir d’ara, volem que cada segon que passis als centres Claror sigui profitós per a tu, pensem que cada instant que dediques amb nosaltres ha d’anar encaminat a assolir els teus objectius. Per això, hem dissenyat un innovador model de servei que per només 35 euros t’ajudi a avançar ràpidament, de forma més efectiva i segura cap a les teves fites. A més, durant els mesos de setembre i octubre l'oferirem de forma gratuïta per a tothom.
 
Un programa en 3 dimensions
Quan acudim a un centre anem amb una idea clara de quin tipus de servei volem rebre. Decidim anticipadament si farem activitats, piscina o entrenarem a les sales de fitness. No obstant això, podem fer servir tots els espais, totes les opcions i, a més, gaudir d’un servei més complet i atractiu. Als nostres centres et posem a l’abast com pots assolir el teu objectiu utilitzant tots els serveis disponibles del centre. Avançaràs més de pressa i t’ho passaràs millor. Et proposem un entrenament complet amb un enfocament de tres-cents seixanta graus!
 
Per què cinc passos?
Aconseguir el que et proposes no és difícil, però requereix temps, disciplina i esforç. Els passos representen el camí que has de recórrer. A cada pas, et fem un programa cada cop més exigent, un repte nou, però també representarà una etapa superada. Es tracta d’un camí que hem de fer junts. A mesura que passa el temps, estaràs més a prop del final, i quan acabis ja no tornaràs a ser el mateix. Et trobaràs cada dia una mica millor. Afegiràs vida als anys i anys a la vida. Al final dels cinc passos ja farà gairebé dotze mesos que ets amb nosaltres. 
 
T’imagines com pots ser de diferent d’aquí a un any si comences avui? L'Activa’t t’ofereix vuit opcions diferents: Aprima’t, Modela’t, Reforça’t, Vitalitza’t, Relaxa’t, Muscula’t, Prepara’t i Recupera’t. 
 
Aprima’t
Si el que vols es reduir el teu pes no hi ha cap manera millor d’aconseguir-ho. Durant els cinc passos treballarem per aconseguir el teu pes ideal, però també per fer que el teu metabolisme sigui més eficient i et sigui més difícil tornar a guanyar pes. No tan sols perdràs pes, sinó que treballarem perquè el teu organisme es protegeixi contra el fet de recuperar-ne. 
 
Modela’t
Moltes vegades estem contents amb el nostre pes, però ens agradaria tenir un aspecte més atractiu i sense incrementar excessivament el volum muscular. En altres paraules, vols definir la teva silueta. Et dissenyarem un pla integral en cinc passos per canviar el teu cos.
 
Reforça’t
Si trobes que la teva musculatura no té el nivell de força adequat per afrontar les tasques del dia a dia, però el teu desig no respon a l’estètica, podem dissenyar un programa global que t’augmenti la resistència dels músculs.
 
Vitalitza’t
Trobes que no tens el nivell d’energia que tenies abans? Arribes al final del dia massa cansat? Encara que et sembli mentida, la resposta a aquesta necessitat es troba a fer exercici. En els primers passos possiblement tindràs la sensació que l’exercici no està fet per a tu, però al final del trajecte tindràs energia per menjar-te el món.
 
Relaxa’t
Vols aprendre a desconnectar o a relaxar la ment i els músculs? La teva feina és molt estressant, està envoltada de soroll o té un fort component de desgast físic? Si vols aprendre a «apagar» cos i ment tenim els recursos i les eines per aconseguir-ho.
 
Muscula’t
T’agradaria tenir una imatge més atlètica? Vols incrementar el volum dels músculs i reduir al màxim el percentatge de greix? Incrementar el volum muscular de forma segura, eficient i efectiva requereix controlar la dosi d’esforç segons l’etapa de l’entrenament en què ens trobem. És molt important tenir un bon assessorament, i nosaltres te’l donarem.
 
Prepara’t
Quin és el teu pròxim repte esportiu? Fer el teu primer triatló? Finalitzar una marató? Una travessa al mar? Una sortida d’una setmana en bici? Estar a punt per a la propera temporada? Cada vegada més gent s’apunta a un desafiament esportiu important. Per superar-lo amb èxit, però també per gaudir de l’experiència, cal condicionar el cos prèviament, assegurar la progressió i prevenir l’aparició de lesions. Aquest programa és la millor manera de preparar una prova esportiva o el teu esport preferit.
 
Recupera’t
Surts d’una lesió? Tens molèsties, dolors o limitacions de moviment? Estàs en període de gestació, surts d’un embaràs o et recuperes d’una intervenció ? Amb el programa Recupera’t tornaràs a gaudir de l’esport en unes condicions òptimes. 
 
Com ho aconseguiràs? 
Els sistema Claror planteja l’assoliment de l’objectiu que et marquis d’acord amb un entrenament que consta de cinc passos. El primer objectiu que cal assolir és instaurar l’hàbit de fer exercici de manera regular, ja que si no establim una disciplina no aconseguirem els resultats desitjats. Així, en les primeres setmanes insistirem molt en la necessitat que siguis regular en els dies i els horaris d’entrenament. D’aquesta manera, en el primer pas, ens enfoquem en la part psicològica de l’entrenament, però sense oblidar les teves necessitats i les teves motivacions per fer esport.
 
Un cop hem aconseguit que l’exercici sigui una de les teves prioritats, aprofundirem en les adaptacions sobre els teus músculs, articulacions i metabolisme. En aquest segon pas et volem preparar el cos perquè pugi avançar més ràpidament en etapes posteriors. Estem posant els fonaments per construir un edifici resistent.
 
En el tercer pas ens enfocarem a aconseguir que el teu cos suporti entrenaments exigents, així que de mica en mica anirem incrementant la intensitat. Tot i que et trobaràs millor des del primer dia, en aquesta etapa és quan començaràs a percebre canvis de manera més evident.
 
En la quarta etapa de l’entrenament, ens centrem en el moment de demanar al teu cos que sigui capaç de mantenir entrenaments intensos que ens permetin avançar molt de pressa en els teus objectius. En aquesta fase et sentiràs com un Ferrari, et trobaràs al màxim i el teu organisme funcionarà com un rellotge suís.
 
I què ens queda finalment? La cinquena etapa, que és la consolidació. Treballarem el metabolisme del teu cos perquè els canvis produïts es mantinguin al màxim de temps possible, de manera que puguis gaudir d’etapes d’inactivitat curta (com unes vacances, per exemple), sense patir canvis bruscos en la condició física. Però no et descuidis! Amb la salut i l’esport no hi ha miracles! No podem parar mai.
 
Tothom ha de fer el mateix?
Molts us preguntareu si tothom ha de començar pel primer pas. No tothom té la mateixa experiència amb l’esport ni es troba en la mateixa situació laboral o familiar. Per això, personalitzem l’estratègia a les teves necessitats i possibilitats.
 
D’altra banda, l’estat i el nivell de condició física és únic i cal que l’entrenament també ho sigui. No tan sols cal seleccionar adequadament els exercicis, sinó que cal personalitzar la manera de fer-los, ajustar de manera precisa la dosi d’esforç, aplicar el descans adient... T’educarem i t’ensenyarem a entrenar de forma diferent cada dia, ja que no només ets únic, sinó que cada dia l’organisme viu situacions diferents i no es pot fer sempre el mateix. Per exemple, una modificació tan simple com canviar l’horari d’entrenament canvia de forma radical la resposta del teu organisme.
 
No només et farem un entrenament deu. T’ensenyarem a identificar les respostes del teu cos, i l’entrenament serà 100 % efectiu. No volem que destinis ni un segon inútil amb nosaltres. Al Claror fem cuina d’autor amb l’entrenament.
 
Qui t’ajudarà?
Els nostres professionals són l’element clau. Pots demanar assessorament personal a la recepció del teu centre; el servei s’inclou en la quota d’abonament i sortiràs amb un pla d’acció i un programa d’entrenament en línia amb el teu objectiu. Estarem pendents que t’agradi, t’avisarem quan toqui canviar de programa, modificarem els continguts, reajustarem les càrregues i et mantindrem enganxat.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate