En Forma

  T'expliquem tres circuits per córrer per Barcelona

  28 de maig, 2014

  Córrer per la ciutat de Barcelona pot convertir-se en un autèntic exercici de creativitat si qui corre no està disposat a renunciar a una sèrie d’avantatges en el circuit escollit.
  Hi ha molts elements que poden convertir l’itinerari en un suplici, si no hem fet correctament les diferents eleccions: quants semàfors estic disposat a aguantar? I quants cotxes? Asfalt o sorra? Amb pujades o sense?
  Moltes vegades, davant d’aquestes preguntes els corredors optem per fer sempre el mateix circuit, cosa que acostuma a ser molt més avorrida i pot fer que caiem en l’abandonament.
   
  Afortunadament, en l’actualitat hi ha moltes pàgines a Internet que ens proposen diferents circuits, classificats per distàncies i amb detalls, en ocasions, com el desnivell acumulat.
   
  Amb aquest article, volem proposar-te tres circuits que compleixen les condicions següents:
   
  1. Tots tres surten del Claror Sardenya.
  2. Transcorren per carrers molt coneguts i fàcils de seguir, és molt difícil perdre’s!
  3. Tot i que és impossible que no hi hagi semàfors, aquests no suposaran una pèrdua de temps, en general, o bé pel poc trànsit o bé perquè aniran molt coordinats.
  4. Podràs fer la versió curta (8 km) o la llarga (10 km).
  5. Del primer al tercer hi ha una progressió de dificultat, amb l’element desnivell cada vegada més present.
   
   
  1. Circuit litoral
  Recorregut molt senzill de seguir, sense cap complicació tècnica i amb grans rectes per agafar continuïtat. La baixada pel carrer Sardenya cap al mar s’ha de fer pel costat Besòs, per tal d’encadenar bé el creuament de l’avinguda Diagonal. Gaudiràs de tot el tram litoral. 
  Si vols fer el recorregut de 8 km, el circuit és el mateix, però en comptes de pujar cap a l’avinguda Diagonal pel carrer Josep Pla, cal fer-ho abans, per la rambla del Poblenou.
   
   
  2. Circuit Can Dragó
  Aquest recorregut et permetrà començar a introduir elements de desnivell, amb dos variants diferents: si el fas començant Sardenya cap avall, tindràs un final de circuit amb una pujada suau i continuada. Si el fas en sentit contrari, començant pujant per Sardenya, t’enfrontaràs a una pujada d’uns 3 minuts, curta però intensa, que et farà gaudir després duna baixada prolongada i agradable. 
  Pel que fa a la versió de 8 km, és tota igual, però pujaràs per passeig Fabra i Puig en comptes de donar la volta a Can Dragó.
   
   
  3. Circuit Parc Güell
  Sense cap mena de dubte és el circuit més exigent, ja que tant la pujada fins al parc com la volta per dins t’enfrontarà a desnivells, alguns dels quals de certa intensitat.
  La volta interior pel parc és molt fàcil de seguir, ja que es tracta únicament de seguir el camí més obvi. Únicament té un punt que cal tenir en compte, que és el trencall de pujada cap al turó de les tres creus, just abans de la porta de sortida del parc (acabada la primera recta tirada per dintre del parc). En definitiva, és una volta al parc bastant lògica, sempre per l’interior. La versió de 8 km suposa fer dues voltes per dins del parc i després tornar. La versió de 10 km, tres voltes.
   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate