Clubs Claror, els teus clubs de fitness per a tota la família

Ja tenim els guanyadors del sorteig de les Festes de tardor de la Sagrada Família!

21 d'octubre, 2014

Aquest 18 i 19 d’octubre els Clubs Claror ens hem sumat a les festes de tardor del barri de la Sagrada Família i us hem d’agrair la participació perquè ha estat un èxit! 

Hem sortit al carrer amb la Claror Experiència Fitness: una màster de Zumba Family, una màster de Body Combat, Zumba i Fusió Tribal amb batucada final i dues carpes per donar a conèixer tota l'oferta esportiva dels Clubs Claror.

I també hem obert les portes del Claror Sardenya amb activitats especials perquè provéssiu l’experiència de fer esport amb nosaltres i vinguéssiu a veure totes les novetats del club després de la gran reforma d’aquest estiu.

També hem fet un sorteig entre els participants d'aquesta gran festa de l'esport. A continuació us anunciem els guanyadors i els premis que s’enduen:

SARDENYA

-Elisabet Rodríguez Benejam: una quota familiar
-Gabriel Pascual González: un pack de 4 entrades a la Granja Aventura Park (gentilesa de Granja Aventura Park)

CARTAGENA 

-Alicia Martinez Galvano: una quota familiar 
-Mar Navarroun pack de 4 entrades a la Granja Aventura Park (gentilesa de Granja Aventura Park)

Enhorabona als 4, ja podeu passar a buscar els premis per la recepció dels clubs!

Esperem que ho gaudiu!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate