CEM Sagrada Família

Esther Faurat Sola és la guanyadora de 'La pregunta de la setmana'

25 de març, 2013

L'abonada del CEM Sagrada Família Esther Faurat Sola és la guanyadora del concurs "La pregunta de la setmana" i, per tant ha guanyat 1 sessió del Servei d'Entrenador Personal gratuïta!

El nom de Esther Faurat Sola ha sortit escollit en el sorteig que incloïa a tots els participants del concurs que havien respost correctament a la següent pregunta: Quin dia tindrà lloc la 29ena Milla Sagrada Família? La resposta correcta era: el diumenge 28 d'abril. Us animem a tots a venir a veure-la i animar als corredors!

La persona guanyadora s’haurà de presentar a la recepció del CEM Sagrada Família amb el DNI per tal de recollir el premi. Els premis es podran recollir en els 15 dies posteriors a l’emissió de la resposta correcta i de la tria de la persona guanyadora.

Agraïm la participació a tots concursants!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate